Vilka är de bästa tipsen för Low-Carb Bodybuilding?

November 30

Low-carb bodybuilding är en form av bodybuilding som utformats för att forma musklerna genom att minska fett och öka muskeldefinition. Detta kräver en känslig balans av kolhydrater och proteiner i en daglig diet. Kolhydrater är väsentliga för energi, som behövs för att slutföra en bodybuilding utöva rutin. Den bästa tiden att äta kolhydrater är tidigt på morgonen ungefär en timme före träning. Detta kommer att bidra till energi musklerna och bränna mer fett under träning rutin.

Low-carb dieter är i allmänhet används för att skära kroppsfett. Denna typ av ätande kräver disciplin och tålamod eftersom skär kolhydrater kan orsaka en person att känna sig trött och dränerad. Detta gör det svårare för honom att utöva, men det är oftast tillfälliga.

Det bästa tips för low-carb bodybuilding är att hålla en daglig mat dagbok. Varje person har en unik ämnesomsättning och bränner mat i en annan takt. Denna journal hjälper spåra förbrukning av daglig protein, vatten, vitaminer och kolhydrater. En daglig journal tillåter kroppsbyggare för att bättre spåra livsmedel som hjälper honom få muskler samtidigt förlora fett.

Många livsmedel som utformats speciellt för kroppsbyggare innehåller snabb smälta kolhydrater och bearbetat socker. Detta kan orsaka oönskade fett viktökning, vilket inte är det bästa för en kroppsbyggare. Low-carb bodybuilding bör innehålla hälsosamma mellanmål som ger kroppsbyggare energi men innehåller några kolhydrater. Några bra alternativ inkluderar nötter och färska frukter.

Protein är en viktig del av alla bodybuilding diet plan. Protein finns i kött, fisk och bönor, men finns även i många konserverade proteinshake drycker. Många av dessa drycker innehåller också kolhydrater och bör undvikas under en låg Carb bodybuilding diet. En kroppsbyggare bör läsa etiketten på alla livsmedel som han äter för att se ingredienserna träffa sina önskade mål.

Socker är välkänd som en snabb absorberande kolhydrater som inte är bra för low-carb bodybuilding. Det är viktigt att spåra alla sockerkonsumtionen under low-carb träning. Det inkluderar alla läsk, te, juice och kaffe. Mest bearbetade drycker bör undvikas eftersom de innehåller vanligtvis stora mängder socker.

Konditionsträning är en viktig del av en bodybuilding rutin. En låg-carb bodybuilding rutin omfattar vanligtvis tidig morgon träning. Studier har visat att göra övningar på morgonen bränner mer fett än träning vid andra tillfällen och hjälper en person har mer energi under hela dagen.

En bra bodybuilding diet bör delas upp i två cykler. Dessa kallas för muskelbyggande fas och fettet skärande fasen. Low-carb bodybuilding är bättre lämpad för den fettskärfasen eftersom denna typ av kost hjälper kroppen att bränna fett och begränsningar muskeltillväxt. När kroppen är berövad kolhydrater, automatiskt använder det fett som energikälla. Detta är ett bra sätt att ge musklerna mer definition eftersom kroppen kommer att fälla oönskade fetter omger musklerna.

  • Nötter ger en bra källa till protein, vilket är centralt för en bodybuilding diet.
  • Bodybuilders behöver konsumera mycket protein, såsom den som finns i magert kött och mejeriprodukter.
  • En bodybuilder kanske vill hålla en daglig mat dagbok.
  • Fisk är en bra proteinkälla.