Dating Efter 50: Vad gör dina vänner tycker?

February 24

Copyright 2014 AARP. Med ensamrätt.

Din goda väns reaktion på din dejt kan vara knepigt. Du behöver feedback från någon, och din nära vän känner dig väl och har en åsikt om vem som är bra för dig och som inte är. Så här personen är viktig för en verklighetskontroll.

Å andra sidan, om domen inte är vad du vill höra och du kommer att hittills denna personen ändå kan återkopplingen vara svårt att ta till sig och kan sätta en käpp i hjulet på din vänskap eller påverka sociala situationer som involverar din nära vän och din dejt. Överväg att beskriva för din vän vad du gör och inte vill höra från början. Till exempel:

  • Vad tycker du är hennes starka sidor?
  • Vad tror du kan orsaka vissa oförenlig?
  • Skicka inte kommentera hennes utseende eller hennes kläder. Jag vill bara iakttagelser om hur du tror att jag verkar när jag är med henne.
  • Vänligen inte jämföra henne till mitt ex. Jag vet att situationen är helt annorlunda, men även om du tror att det är liknande, jag bara inte vill diskutera det just nu.

Berätta aldrig din dejt att någon i din inre krets inte gillar henne, och aldrig avslöja några särskilda kommentarer från en vän (eller någon annan), om det inte är en rave översyn.

Om din dejt vet om några negativa kommentarer och du blir värre, kan kunskap om detta anmärkning allvarligt hindra någon vänskap din dejt kan ha börjat med din vän, och hon kan till och med vägra att spendera social tid med din vän.