Underhållande på en liten budget

December 29

Vill du umgås med vänner och familj medan utgifterna så lite pengar som möjligt? Dina gäster kommer att uppskatta kvalitetstid tillsammans liksom sparsamhet av dessa händelser. Här är några idéer som är beprövade vinnare:

  • Täckt-dish middagar: Värdar ger huvudrätten, och gästerna ta smårätter och desserter. Fördelarna med denna typ av insamling är att ingen har för mycket arbete eller kostnad för att absorbera och alla får prova massor av nya och varierande rätter. Ta med barnen, hyra en barnvakt eller äldre barn att sitta eller roa barnen i källaren (eller en separat del av huset), och de vuxna kan besöka eller spela kort på övervåningen eller i vardagsrummet.
  • Vinprovning part: Den här typen av få ihop kan vara en mycket lärorik och rolig upplevelse (och inte tala sparsam). Såhär fungerar det: Värdens ansvar är att bjuda in vänner eller familj, lägga ut reglerna, och ge glasögon, kex, frukt och ost för alla. Sedan gäster vardera få en flaska vin. Värd förutbestämmer reglerna, till exempel följande: Ta med rött vin, $ 10 / max flaska, med flaskor förklädda i papperspåsar. Efter att alla gäster har anlänt, slumpmässigt numrera påsarna, öppna vinflaskor, och börja provsmakning. Diskutera de egenskaper och kvaliteter av varje vin och rösta på din favorit medan du njuter din ost, frukt och kex och sällskap av dina vänner. Vid slutet, avslöja det vinnande valet.
  • Fotboll party: Värdar ger temat entrée, som har något att göra med motståndarlaget. Till exempel, om ditt lag spelar Miami Dolphins du kanske vill tjäna fisk tacos, eller för Tennessee Titans, grekiska gyros. Gästerna få drycker. Rotera värdar med varje spel.
  • Game natt: Bjud 03:58 personer över efter middagen för att spela Farkel (tärningsspel av skicklighet och tur, allt du behöver är sex tärningar och de instruktioner som du kan hitta på internet) eller ett annat spel som du väljer.