Vilka är de olika typerna av Natural Body Cream?

November 22

Naturlig kroppskrämer fungerar på samma sätt som vanliga hudkrämer göra genom att hjälpa till att återfukta torr hud, läka sprucken eller irriterad hud, eller helt enkelt doft kroppen. Huruvida en konsument är ute efter en ansiktskräm, handkräm, fotkräm, body butter, eller allmän kroppskräm, en kräm gjord med naturliga ingredienser kan vara effektivare och visa snabbare resultat än syntetiska sorter. Tecken på åldrande i huden kan bero på fria radikaler, förlust av kollagen, och låga mängder av hyaluronsyra. Naturlig kroppskräm ingredienser är biologiskt och mindre benägna än syntetiska ingredienser för att orsaka skador på kroppen.

Den keratin Cynergy TK, finns i många naturliga hudkrämer, hjälper kroppen att producera mer kollagen och elastin och uppmuntrar cellförnyelsen. Cynergy TK kan aktivt bekämpa rynkor, slapp, linjer och åldersfläckar. Att hitta en naturlig kroppskräm som innehåller denna ingrediens kan hjälpa till att fylla linjer och göra huden slätare.

Konsumenterna bör också leta efter en naturlig kroppskräm som innehåller antioxidents. Nano-lipobelle HEQ10 eller Q10, hjälper bekämpa effekterna av fria radikaler. För tidig åldring kan minimeras när antioxidents används på huden.

Likaså om det inte finns tillräckligt hyaluronsyra i kroppen, kan organet svara genom åldring för snabbt. Den naturliga kroppskräm ingrediens Phytessense Wakame hjälper avskräcka effekterna av enzymet hyaluronidas, som aktivt försöker förstöra hyaluronsyra och sänka sina nivåer. Detta kan hjälpa till i kollagen och elastiska fibrer i kroppen för att förbli nivå och tillräcklig för att motverka tecken på för tidigt åldrande.

Andra naturliga ingredienser som kan ha gynnsamma effekter inkluderar jojobaolja, babassuolja, sheasmör, avokadoolja och vitamin A och E. Använda produkter med dessa naturliga ingredienser kan också positivt påverka kroppen på oväntade sätt, till exempel att stärka immunförsvaret. Dessutom väljer naturliga hudkrämer som använder eteriska oljor för doft är hälsosammare för kroppen.

De som är intresserade av att använda en naturlig kroppskräm ska se göra en vana att inspektera produktetiketter. Produkter som innehåller parabener, petrokemi, mineralolja, konstgjorda doftämnen, och bensyl-, metanol, isopropyl-, eller SD alkohol bör undvikas. Dessa ingredienser kan bidra till irritation och torkning, kan påverka det endokrina systemet, och misstänks kunna orsaka cancer. Generellt bör konsumenter väljer produkter med ingredienser som är växtbaserade. Konsumenterna kanske också vill leta efter produkter som är certifierade naturligt eller organiskt, såsom de som bär USDA Organic sigill eller Natural Seal för Hygienartiklar.

  • Kropps krämer som innehåller metanol bör undvikas.
  • En kvinna med handkräm.