Vad är marmor asfaltläggare?

April 28

Marmor asfaltläggare är sammankopplade bitar av marmor som kan användas för uteplatser, gångar, poolområden och uppfarter. Marmor är en metamorf bergart som har kristalliserat; Det kan vara mycket polerat och finns ofta i skulpturer och byggnader. Ganska ofta marmor gatstenar som används för landskapsändamål är av tumlade sorten, vilket brukar vara ett attraktivt alternativ till betong eftersom de lägger konsistens och färg. Denna typ av utlägg är formad genom komprimering mindre marmorstycken, med slutprodukten är en sten som har en något mjukare rundad yta. Å andra sidan, för att marmorplattor också används i olika tillämpningar runt gården skapar specialeffekter med sina blanka ytor.

Den mjukare, rundade yta föll marmor ger ett populärt val när det kommer till områden utomhus eftersom det brukar vara mer motståndskraftiga och hållbara än betong eller tegel. Eftersom marmor är en naturlig sten, färgerna oftast inte kommer att blekna under extrema väderförhållanden, till skillnad från många tillverkade beläggningsprodukter. Denna typ av sten oftast inte färgar och får endast kräva tillfällig sköljning med vatten för att hålla den ren.

Föll marmor gatstenar brukar vara ett populärt val runt en pool eftersom de oftast sladda resistenta och sval, till skillnad från en cement yta, vilket kan bli ganska varmt i sommarsolen. De kan också låna en elegans poolen och kombineras ofta med andra typer av natursten, såsom granit, för att skapa unika inlägg och färgmönster. Marmor asfaltläggare vanligtvis kommer i dammig vit, men det finns många andra jordnära nyanser som guld, steg, och valnöt samt mer slående färger såsom mörkblå eller svart som också finns tillgängliga.

Användningen av marmor gatstenar för att skapa en designer uppfart ibland ett populärt val med miljömedvetna husägare eftersom marmor är en naturlig sten. Ibland valet att installera gatstenar i en utfart görs i ett försök att ändra curbvädjan av ett hem. När asfaltläggare är installerade, flankerad av en oklanderlig grön gräsmatta eller färgglada blomsterträdgårdar, kan kontrasten vara en fantastisk och attraktivt alternativ till asfalt.

När en husägare vill ändra utseendet på en uteplats, antingen det är en uteplats eller vid poolen, tumlade marmor gatstenar kan förvandla en tråkig svag cementområdet till en exklusiv konstverk. Installationen av denna typ av sten kan lägga både värde och estetik till nästan alla utanför utrymmet. När denna typ av asfaltläggare kombineras med marmor kakel i designade mönster, kan en bakgård omvandlas till en oas vid Medelhavet med slingrande stigar, rosenfärgade gångvägar och serene uteplatser avsedda för slappa.