Vad är presentkorgar?

October 5

Presentkorgar är en populär gåva alternativ, särskilt under semesterperioden. Den centrala idén bakom en gåva korg är att du ger någon flera mindre gåvor i stället för en större. Dessa små poster är ordnade i en behållare och hela paketet är vackert inslagna i cellofan.

Presentkorgar är nästan alltid tema. Det är den traditionella fruktkorg. Badprodukter är alltid populära, främst doftande tvålar och lotion. Korgar kan skräddarsys mottagarländernas intressen - böcker, papper och pennor för en författare eller nytt läppstift och nagellack färger för make-up entusiast. Presentkorgar kan vara antingen högst personliga eller generiska nog att någon skulle åtnjuta emot dem.

En gåva korg inte ens vara en korg; alla behållare kommer att göra. Detta kan vara en chans att verkligen lyfta fram temat. En gåva korg för en trädgårdsentusiast kan bestå av kärnar ur paket, ett trevligt par arbetshandskar och ett nytt trädgårdsverktyg i en terrakotta kruka eller en vattenkanna. För en film fan, linda några DVD-skivor och vissa mikrovågsugn popcorn i en rolig serveringsskål. De bästa presentkorgar lagras inne något som kan användas långt efter innehållet är borta.

Det finns tre huvudtyper av presentkorgar:

Pre-made - Dessa presentkorgar sitter på hyllan redan inslagna och köpa. Detta är julklapparna vid sin enklaste.

Skapad In-Store - Vissa butiker och webbplatser kan du välja de objekt du vill i din gåva korg, och en anställd sedan ordna och linda sortimentet för dig. Detta ger korgen en personlig touch och samtidigt tillåta en mer professionell presentation.

Hemlagad - Du köper innehållet och linda den själv. Du har total kontroll över vad du stoppar i korgen och hur den presenteras. Om du inte har praktiken kan det inte ha skarpa utseendet på en färdig korg, men dess tanken som räknas.

Oavsett om du vill skapa en unik gåva för din bästa vän eller du bara behöver något trevligt för din nya granne, presentkorgar är ett roligt och bekvämt val.

  • Fruktkorgar utrustade med ett antal olika frukter.
  • En gåva korg kan omfatta ett presentkort.
  • Presentkorgar kan inkludera blommor.
  • Parfym kan ingå i en presentkorg.
  • Presentkorgar gör underbara gåvaidéer för bästa vänner.
  • En gåva korg med mikrovågsugn popcorn och DVD-skivor i en serveringsskål ska behaga en film fan.
  • Presentkorgar kan inkludera doftande tvålar och bubbelbad.