Vad är en Garden Spa?

August 4

En trädgård spa är en utomhus vattenmiljö, vanligtvis skapade i terapeutiska syften. Denna typ av spa skapas i en trädgård, i allmänhet för att främja avslappning av kropp och själ. Trädgården spa ofta utformade för att behandla vissa krämpor samt, såsom ryggproblem eller artrit. Detta görs genom att använda hydroterapi utförs i en pool eller badtunna. Vissa botaniska trädgårdar har bubbelpooler omgivna av olika arter av växter och blommor.

En utomhus trädgård spa kan ha särskilda områden för specifika hälsobehandlingar. Många föredrar att hänge sig åt lyxen av en trädgård kurort. Resort garden spa erbjuder tjänster såsom en helkroppsmassage eller ansikts peeling, givet bland fridfulla omgivningar naturen.

Många trädgårds spa införliva avslappnande helande musik som en del av behandlingen. Utomhus vattenfall eller stora fontäner kan också hittas på trädgårds spa. Många spa resort erbjuder utomhus bad och simning i en naturlig trädgård, samt uppfriskande drycker och organiska måltider som ingår i kostnaden. Resort garden spa erbjuder även bekvämligheter som luftkonditionerade rum och utomhusaktiviteter. Golfbanor och tennisbanor ibland finns på lyxiga trädgård spa.

Japanska trädgården spa är ett populärt val finns över hela världen. En asiatisk trädgård spa kan inkludera thailändsk massage eller kropps- och ansiktsskrubb. Bambu staket och skärmar är vanliga i en japansk trädgård spa. Asian Garden spa kan även vara dekorerad med ek och vintergröna träd.

Hem och trädgård spa kan även byggas hemma. Hemma garden spa erbjuder möjligheter till anpassning. Motiv för en bakgård trädgård spa kan vara genomarbetade eller enkel. Välja önskad utrustning för en bakgård spa är lika viktigt som att designa trädgården.

Nödvändig utrustning för bakgård trädgård spa är badtunnor. Alternativt kan en in-mark pool vara huvudfokus. Övriga tillbehör för en bakgård spa inkluderar avkoppling fontäner, språngbrädor och gräsmatta ornament. En utomhus stereo ljudsystem kan användas för att spela naturljud och helande musik i trädgården.

Vissa människor föredrar att anlita en entreprenör för att skapa en utomhus trädgård lyxigt spa. Miljön i en utomhus trädgård kan inkludera naturliga pooler och dammar. Många av dessa specialiserade trädgårds spa har miljövänliga biologiska filtreringssystem. En naturlig pool kommer att vara fri från skadliga kemikalier. Dessutom kan växter användas för att naturligt rena en vatten spa.

  • En asiatisk trädgård spa kan inkludera thaimassage, en teknik där terapeuten manipulerar kroppen av klienten för att bidra till att uppnå avslappning.
  • En pool kan vara i fokus för en bakgård trädgård spa.