Hur väljer jag det bästa Underarmsskydd?

June 21

Det bästa sättet att välja den bästa underarmsskydd är att bestämma vad du kommer att använda beskyddare för. Otaliga sortiment av underarmsskydd finns, och vissa är bättre lämpade för vissa verksamheter än andra. Fotboll underarmsskydd, till exempel, är vanligtvis ganska tjock men inte har några hårda höljesplattor. Protectors används av downhill mountainbikecyklister kommer att vara tunnare än fotbollsskydd och kommer troligtvis har lätta, hårt skal plastplattor. Skydd för vissa typer av kampsporter kan likna fotbollsskydden, men de kan också inkludera handskydd också.

När du har bestämt dig för hur du är mest benägna att använda underarmen beskyddare, bestämma hur mycket du är villig att betala för dem. De skydden kan variera i pris beroende på storlek, design och material som används för att konstruera dem, så det kommer att vara viktigt att forska i olika mönster och kostnaden för varje. Försök att hitta en balans mellan kostnad och funktionalitet; du kan hitta en uppsättning som är rätt pris, men otillräcklig för dina ändamål. Säkerheten är viktigast, så se till att underarmen skydden du väljer kommer på lämpligt sätt skydda dina underarmar under de verksamheter där man avser att delta.

Bestäm om du behöver handskydd också. Många underarmsskydd sträcka sig upp till de första knogar av handen eller ännu längre, lägga skydd till toppen av handen förutom underarmarna. Full-kontaktsporter som fotboll och karate kan dra nytta av sådana konstruktioner, eftersom händerna är sannolikt att uthärda konsekvenserna så mycket som underarmarna är. Stoppningen på händerna är oftast tunnare än för underarmen, och vissa modeller är ledade eller har en söm vid handleden för att öka rörligheten.

Hårda skal underarmsskydd är oftast lätt och mycket tålig, även om de kan vara dyrare än andra konstruktioner. Mycket ofta det hårda skalet underarmsskydd är fästa till andra typer av skydd; full församling kallas ibland skyddsvästar och det kommer att innehålla en bröstskydd, armskydd, och även en ledad rygg skydd. Skyddsvästar är betydligt dyrare än andra typer av rustningar, och om inte användaren måste skydda hela överkroppen, kan detta vara en överdriven alternativ. Underarmsskydd kan göras med hårda skal, och de kan fästas till underarmen med krok och ögla remmar eller ens med neopren ärmar.

  • Fotbollsspelare bär vanligtvis underarmsskydd som är tjocka men inte har hårt skal plattor.