Vilka är de bästa tipsen för att installera en källare Badrum?

May 8

En av de vanligaste och mest populära projekt hem förbättring är tillägget av en källare badrum. Flera badrum förbättra värdet av ett hus och är ofta till för extra bekvämlighet för familjen. När du planerar att ta på den här typen av projekt är det viktigt att se till att ha rätt verktyg och förnödenheter till hands, har en layout för väggar och apparaten på plats, och har rätt bygglov om tillämpligt. Placeringen av den nya badrummet är avgörande och måste beslutas noggrant för bästa resultat. Många väljer också att ha en ansedd rörmokare eller inspektör kommer se den färdiga badrummet för att garantera att den uppfyller kod och är säker att använda.

Varje källaren badrum remodel är unik, även om det finns specifika punkter som kommer att krävas för varje lyckat projekt. Förutom badrumsarmaturer, är det också nödvändigt att ha förnödenheter inklusive ett måttband, krita, och specialiserade VVS verktyg. Rör av varierande längder och storlekar kommer sannolikt att bli nödvändigt också. Inramning timmer och gips är viktiga komponenter för att skapa väggar för det nya badrummet i källaren tillsammans med färg eller tapeter för att avsluta designen. Många hem förbättring experter tyder vattentätt golv för badrum och några exempel är keramiska plattor, linoleumduk eller kakel, och några kompositmaterial.

Innan någon konstruktion på källaren badrummet kan börja, har en plats väljas, företrädesvis som in-line till övervåningen badet som möjligt. Detta bidrar till att säkerställa att riktiga VVS, rörledningar och avloppsledningar är nära, och kommer att minska kostnaderna i nya material. När platsen är vald, är en noggrann analys av det tillgängliga utrymmet viktigt för badrum byggande. Många människor skissera deras badrum layout och göra mätningar för att säkerställa att utrymmet är tillräckligt för planerna. Detta är också avgörande när man väljer de fixturer för att vara säker på layouten kan rymma fixturer valt.

Byggandet av väggar och gips hängande är de första uppgifter som krävs för källaren badrummet projektet. Det rekommenderas att använda vattenavvisande torr vägg eftersom det bidrar till att minska risken för fuktskador från duschen eller badkaret samt vattenskador från rummets källaren plats. När väggarna är installerade, är nästa steg att installera badrumsarmaturer inklusive handfat, toalett och badkar eller dusch om att inkluderas i badrummet. I vissa fall kan det vara nödvändigt att köpa ett uppåtriktat flöde toaletten om badrummet är placerad lägre än de befintliga avloppsrör. För att säkerställa att badrummet är säker och upp till kod, många husägare väljer att ha en professionell besök och inspektera arbetet innan det nya tillskottet.

  • Inramning väggar och gips måste installeras när du skapar ett nytt rum.
  • Badrum kranar och fixturer kommer att behövas för att installera ett nytt badrum.
  • En toalett är en VVS behållare för mänskligt avfall.
  • Vattentät keramik typiskt rekommenderas för källar badrum.
  • För enklare anslutningar till vattenledningar och avlopp bör källaren badrum VVS placeras direkt under en trappa upp badrum.