Vad är Stängsel Tänger?

September 2

Stängsel tänger är ett användbart verktyg för att installera stängsel för att skapa synliga gränser samtidigt kombinera flera verktyg i ett. Finns med vadderade handtag för tung och långvarig användning, stängseltång kan skära kablar, twist sektioner ihop, dra klammer, hammare spikar, sträcka taggtråd och crimp material för att bygga och uppföra trä- eller metallstängsel. Stängsel tänger är relativt billiga och kan köpas i lokala järnaffärer eller byggvaruhus. Tänger är klassade som lätta, medeltunga eller tunga och finns i olika längder och storlekar.

Dessa tänger är byggda med fyra huvudavsnitt, inklusive en platt huvud för att användas som en hammare, en krok att dra ut häftklamrar och käkar för att skära tråd eller för att ta tag i tråden att vrida, dra eller dra åt den. Olika stängseltång kan användas utifrån det specifika projektet och tråd varelse cut. Tjockare diametrar av tråd kräver starkare tång för att förhindra skador på tången. De flesta staket pliersâ € käftar är tillverkade av cooper, stål eller korrugerad plåt. Handtag är insvept i ett mjukare material för komfort.

Säkerhet är viktigt, och ögonskydd bör användas vid alla tider på grund av halkrisken och små, flygande skräp. Tänger ska aldrig användas på elektrisk tråd som kan föra en aktuell, eftersom elektriska stötar är möjlig. Vadde handtag är för komfort och inte design som säkerhetsanordningar då en särskild överenskommelse noterats av tillverkaren. Styrkan i Usera € s grepp kommer att påverka hur hårt eller förlorar vändningar bli och bör tas i beaktande. En slak squeeze kommer att skapa en lösare twist, medan ett starkt grepp kommer att skapa en tätare twist

För att upprätthålla en kvalitet och säker verktyg bör staket tång inspekteras regelbundet för att leta efter slitage och skador från användning. Om skador upptäcks, kan en ökning av halka och olyckor inträffar under användning. Om tång är spruckna, fjädrat eller skadad, rekommenderas att de ersätts med en ny tång istället för att försöka reparera dem, om inte arbetet är slutfört av en professionell.

Av säkerhetsskäl, om det behövs mer inflytande, man bör inte försöka att tillverka längre handtag, men bör köpa en större storlek. Dessutom bör tång oljas regelbundet för att förlänga livslängden och förbättra prestanda. Stängsel tång bör inte utsättas för hög värme temperaturer, eftersom detta kommer att varp och skada tången, vilket minskar deras effektivitet.