Vad är Athleisure Kläder?

September 2

Athleisure kläder och athleisure skor blev ganska populär under 2003-2004. Liksom alla modetrender, är athleisure kläder nu på nedgång, även om många fortfarande få bära athleisure kläder och skor stilar. Målet med athleisure kläder är att ge bekväma kläder medan föreslå en sport-centrerad livsstil.

En av signaturen bitar av athleisure kläder är tvådelad jogging kostym, ofta tillverkade av velour. Lättare bomull joggingdräkter kan bäras på sommaren. Dessa jogging kostymer kunde ha huvor, och kan omfatta en tredje stycke som en samordnad t-shirt. Den sammetslena, stretchbyxor, ofta bootcut stil, är faktiskt inte så lämpligt för jogging. De flesta idrottare föredrar en snävare passande byxa för att undvika friktionsbrännskador.

Den totala effekten av athleisure jogging kostym var att föreslå att en var i farten. Denna stil var mycket uppskattat av både kvinnor och män, och marknadsförs av många återförsäljare. Den jogging kostym har faktiskt varit en stil för år, men var adjungerats av athleisure kläder stylister som en av de måste ha objekt.

Eftersom athleisure jogging kostym är så bekväm, är det tveksamt om det någonsin kommer att betraktas helt omodernt för varje åldersgrupp. Man kan fortfarande hitta den velour jogga kostym i avdelningar för män, tonåringar, och missar, liksom i plus size kläder. De är ett vanligt val för upptagen mammor ferrying barn fram och tillbaka till skolan. Vad bra, tonårsflickor tycks njuta av stilen.

Athleisure kläder kan också innehålla traditionella kläder för yoga, såsom yoga byxor. Dessa tenderar att ha en elastisk midja med en boot cut leg. Vissa kombinerar en slips samt resår i midjan för enkel justering. Vissa designers kombinerade yoga byxa med dragkedja upp topp, liknande jogging kostym.

Athleisure skor är allt om stil, och inte lämpade för faktiska friidrott. Stora idrotts återförsäljare som Nike gör ofta sådana skor. De ser ut som man är redo att engagera sig i nästan någon sport, men de har lite hålfotsinlägg eller total fotstöd. De är verkligen inte avsedda för något annat än smärre promenader.

Kvinnor kombineras ofta athleisure kläder med athleisure skor att slutföra en titt. Athleisure skor är också ofta bärs i stället för lägenheter med kjolar eller klänningar. Talkshow värd, Ellen DeGeneres, bär nästan alltid athleisure skodon med trevliga slacks, button down skjortor och en avslappnad kavaj.

För dem som behöver bra att stort stöd för många timmars stående på arbetsplatsen, är det förmodligen bättre att satsa på en sko mer utformad mot friidrott. Eftersom athleisure skor kopierar ofta riktiga sportskor, kan det vara bättre att hålla sig med en sko utformad för att ge en mer övergripande stöd, samtidigt erbjuder athleisure utseende.

  • Athleisure kläder är ofta gjorda av tyger som veke svett från kroppen.
  • Jogging kostymer är en typ av athleisure kläder.
  • Athleisure skor kopierar ofta riktiga sportskor.
  • Yoga kläder representerar en stor del av athleisure klädmarknaden.