Vilka är fördelarna med Lap Simning?

October 17

Fördelarna med varvet simning kan vara många. Detta är en aerob träning som tenderar att arbeta två stora muskelgrupper (armar och ben) samtidigt, och samtidigt ha mindre belastning på kroppen än många andra träningsformerna. En sådan träning hjälper till att höja pulsen och bränna kalorier. Många andra potentiella fördelarna med denna verksamhet kan nämnas, liksom dess förmåga att skulptera muskler, och avkopplande natur att vara i vattnet. Även med dessa citerade fördelar, kommer människor måste följa regler och de bör inse att detta inte är den mest viktminskning vänliga av aeroba övningar.

I jämförelse med vissa andra aeroba övningar är simning inte idealisk för viktminskning och muskelbyggande eftersom det inte är en vikt med motion. Flera medicinska källor tyder vattenövningar donâ € t fortsätta bränna kalorier efter avslutad eftersom en temperatur är något lägre, vilket minimerar efter träningspass bränner takt som vanligen följer aerob träning. De som regelbundet utövar kan fortfarande få fördelar från simning, speciellt om alternativet är ingen motion.

En anledning varv simning är så ofta att föredra eftersom det orsakar mindre belastning på muskler, leder och skelettet. Andra aeroba aktiviteter som löpning, aerobic dans och raska promenader påverkan kroppen mer, och kan vara förenad med större risk för skador. Människor återhämtar sig från skador, eller som känner sig särskilt benägna att skador, särskilt till knä eller fotproblem, kan vara mycket bättre simning.

En förutsättning för varvet simning är att veta hur man ska simma på en viss kompetensnivån. Att veta hur man gör en genomsökning är det viktigaste, men vissa människor kanske kunna gå varv på grunt vatten eller använda en boogie board och fungerar bara benen. Varje pool har olika regler om vad människor kan göra, och hur man ska vara omtänksam mot andra i poolen.

Det finns en allmän varvet simning etikett, där människor kommer att behöva veta innan du sätter igång. Detta finns rutiner för att passera någon eller förs vidare, vilka körfält (långsam, medel, snabb) för att välja baserat på simning styrka och skicklighet, och hur man delar ett körfält. Vissa människor, för att undvika passerar, simma halvlängder om det bara finns två personer i körfält, och om tre personer är där de kan simma cirklar. Medan etikett är viktigt, alltid beror det på själva poolen och pooler posta brukar regler möts simma ett varv.

När reglerna behärskas, kan människor börja få lämplig träning. De bör bada i grunt vatten om de är oerfarna, och kan behöva stå upp då och då. Vanligtvis mest nytta av varvet simning periodiseras med ett dopp i en hourâ € s längd, men om simning varv är nytt, bör människor börja långsamt, bygga upp till en hourâ € s simma samtidigt öka simmar skicklighet. Vid måttlig intensitet, kanske folk förväntar att bränna 400-600 kalorier på en timme.

  • Simning ses som mindre effektiv än andra övningar för att bygga muskler.
  • Benen och armarna arbetade samtidigt i varv simning.
  • Simning varv kan bygga muskler, bränna kalorier och hjälper till att reglera andningen och bygga lungkapacitet.
  • Simning kan hjälpa till att lindra obehag i samband med oligoartrit.