Vad är en Breakfast Platter?

January 8

En frukost tallrik syftar på det sätt serveras och visas antingen på ett bord eller på en buffé linje. Serveringsbrickor möjliggöra talande presentation av maten, och tillåta ett antal olika personer att ta från tallrik och satte maten på sina egna plattor. För evenemang där stora grupper av människor kommer att sitta ned vid bordet eller passerar genom raden buffet på en gång, som serverar maten på olika frukost skivorna gör processen mycket enklare. Vanligtvis endast en mat av varje typ av visas på en frukosttallrik i taget, rymma personer med kosten restriktioner eller preferenser.

Det finns några vanliga livsmedel som finns på en frukosttallrik på de flesta restauranger eller bufféer; Ofta är dessa livsmedel förvaras i ett skav skålen för att hålla dem varma. Äggröra, kött som bacon, skinka eller korv, och någon form av potatis, som hash browns, är vanliga livsmedel som finns här. Vissa länder tjänar också bakade bönor med frukost; Naturligtvis kan olika livsmedel förvisso finns runt om i världen bygger på kultur och människors matpreferenser. Färsk frukt, bagels, bakverk, eller muffins ofta även på frukost skivorna.

Om servera mat på en frukosttallrik, är det viktigt att hålla de varma livsmedel varma och kalla livsmedel kallt för att undvika bakterietillväxt; Detta kan potentiellt leda till matförgiftning. I vissa fall, livsmedel som kan förvaras i rumstemperatur, t.ex. muffins och bagels, kan göra ett bättre val för den anledningen. Andra livsmedel, såsom pannkakor och fattiga riddare, kan vara lättare att hålla sig varm utan att behöva faktiskt hålla dem varma, såsom kött och ägg.

För rumsservice eller serverar frukost på sängen, kanske en frukost tallrik ta på en annan funktion. Dessa kan har en bricka med individuella avdelare för att hålla maten separat, och att ge en plats att sätta kaffe eller saft för att förhindra att den glider omkring. Hotell eller orter kan erbjuda frukost skivorna på ett visst "tema", till exempel med livsmedel från ett visst område i världen, eller med en viss speciell ingrediens som choklad. Det kan serveras med chocolate chip pannkakor och varm choklad, till exempel, eller choklad täckta jordgubbar. Detta kan vara ett roligt sätt att äta frukost för ett speciellt tillfälle, eller kan vara ett bra sätt för en brud och brudgum att behandla bröllopsgäster som är i stan för att besöka.

  • En frukost tallrik.
  • Bacon om ofta med på ett frukosttallrik.
  • En frukost tallrik kan visas i en buffé linje.
  • Färsk frukt bröd eller muffins är vanligt förekommande på en frukosttallrik.
  • En frukost tallrik kan innehålla ägg.
  • En välsmakande äggbaserad quiche eller frittata kan vara med på ett frukosttallrik.
  • Bagels kan serveras på en frukost tallrik tillsammans med smaksatt färskost uppslag.
  • Potatis och korv ingår i en frukosttallrik.