Hur väljer jag det bästa Gravyr Kit?

January 16

Det finns många olika typer av gravyr byggsatser på marknaden, men det behöver inte vara svårt att hitta den bästa för dig - om du vet vad du behöver. Multi-purpose gravyr kit passar för nästan alla typer av gravyr, medan mer avancerade byggsatser kan funktionen en laser med elektroniska stenciler eller en allvarligare för juvelerare. Den bästa nybörjar gravyr kit kommer med några stenciler, några tillbehör och en detaljerad instruktioner och idéer häftet.

Välja den bästa gravyr satsen beror på vad du är gravyr och din nivå av skicklighet. Om du är intresserad av att lära sig att gravera på glas, metall eller keramik, kanske du vill söka efter en grundsats som kommer med enkla verktyg, lätt att följa instruktioner och en förvaringsväska. Hand gravyr görs enkelt med ett lätt verktyg som du kan hålla bekvämt, som en penna.

En något mer avancerad multi-purpose gravyr kit kan användas för att åstadkomma mer detaljerade mönster och etsningar på glas, sten eller trä. Den gravyr penna kan vara tyngre och mer hållbara. Tillbehören är mer avancerade för tung drift, och gravyr verktyg kan utformas för variabla slagdjup. Ytterligare objekt, till exempel hård gravyr punkter, även kan vara tillgängliga.

Om du har en gravyr uppgift som konstverk på en dator än du vill ingraverat på en bit metall, kommer det att vara en utmaning för alla att återskapa konstverk för hand. Likaså om du funderar på att gravera flera verktyg med en logotyp, är viktigt att upprätthålla konsekvens. Med en lasergravyr kit, sådana projekt är mycket enklare än hand gravyr. Lasergravyr kit är enkla att använda, men de är dyra.

Ett billigare alternativ till en lasergravyr kit är en metall-märkning gravyr kit. Dessa kit är heltäckande, vilket innebär alla verktyg, stenciler och instruktioner finns. Bilden på datorskärmen är tryckt på en speciell typ av film för att skapa en elektronisk stencil. Slutresultatet är konsekvent, exakt dubblering av din logotyp eller annat konstverk. En gravyr kit för metallmärkning är perfekt för att göra plack, märkning verktyg och mer.

Specialiserade gravyr kit säljs i syfte att egna smycken gravyr. Gravyr inuti bandet av en ring tar ett speciellt verktyg som kallas en inre ring gravör. Gravers är utformade för att fungera med diamanter och ädla metaller. Kostnaden är betydligt större än någon annan typ av gravyr verktyg, och de kräver speciella kunskaper och utbildning.