Vad är Foot Thongs?

January 15

Foot badskor är en typ av skor som används för accessorizing eller dans. De är utformade helt annorlunda för antingen ändamål, men den allmänna tanken är att få det att verka som om man är barfota. Dansare använder ofta fot badskor under föreställningar, för att hålla sina linjer ser ren och professionell samtidigt något skyddar fötterna. Även vipporna ibland till som remmar, är de i allmänhet aldrig kallad mul remmar.

Foot badskor för dans är typiskt naken eller köttfärgad och glida över tårna. De i allmänhet bara en eller två enkla remmar på toppen, som vilar på framsidan av foten precis ovanför tårna. Foten rem kommer att ha en något vadderad område som vilar under trampdynan. Detta vadderade området är det som tjänar till att skydda trampdynan från blåsor eller repor, såsom när piruetter under ett dansnummer, som trampdynan är ofta det enda område som berör golvet.

Det finns många olika märken av mul badskor som dansare. De kan beställas på nätet, eller finns i de flesta dans leverans butiker, och är vanligtvis ganska billigt. Många dansare hålla mer än ett par till hands för praxis och föreställningar.

Den andra typen av mul badskor är de som används för accessorizing och används inte för att dansa. Dessa ser ut vrist, med en enda sträng som sveper runt ankeln, sträcker sig ner över toppen av foten, och i allmänhet sveper runt den första eller andra tån. De är ofta pärlstav med iögonfallande, färgglada pärlor, trikå med färgglada sträng. Vissa har mer genomarbetade, med tjockare band som sträcker sig över topparna på fötterna; de är tillgängliga i praktiskt taget alla design som önskas.

Dessa fot badskor ger praktiskt taget inget skydd för fotsulorna alls, och är i allmänhet bara användas när man annars skulle gå barfota, som när på stranden eller hemma under sommaren. De är inte substitut för skor. Dessa varierar också i pris beroende på de använda materialen och skall generellt beställas online eftersom de är lite svårt att hitta i butikerna.

Det är relativt enkelt att göra dekorativa fot remmar såsom dessa med bara ett fåtal material. Instruktioner kan hittas på nätet. På så sätt kan användaren anpassa tillbehören för att matcha outfits eller andra bitar av smycken för ett komplett utseende.

  • Vippor är också kända som remmar.