Hur väljer jag det bästa Toile Duschförhänge?

November 20

Den bästa toile duschdraperi passar ditt badrum, är vattentät och har ett färgschema och design som du gillar. Den toile duschdraperi som fungerar i ett badrum kan vara helt olämpliga för annan. Att välja ett duschdraperi innebär att bestämma rätt storlek, färg och design för badrummet det kommer att uppta. Möjligheten att matcha tillbehör kan påverka ditt beslut också. Vissa toile duschdraperier har matchande gardinringar, handdukar, och sjunker tillbehör.

Betrakta tyget toile duschdraperi är tillverkad av. Material till duschdraperier bör vara vattenbeständig eller vattentät att stöta bort fukt och motstå mögel. De bästa dusch gardintyger är gjorda av tyg som har haft en vattentät yta appliceras på båda sidor. Vinyl duschdraperier med toile designen kommer säkert stöta bort vatten, men de är oftast låg kvalitet och kan inte tvättas. Använd en god kvalitet liner att förlänga livslängden på din toile duschdraperi.

Toile duschdraperier kommer i en mängd olika mönster och färger. Designs har oftast pastorala scener, men det finns toiles som huvudnummer fåglar, blommor och andra dekorativa bilder. De mest populära färgschema för toile är svart och vitt, med röda och vita kommer i andra. Toile tyg finns även i olika nyanser av blått, grönt och gult, men dessa färger är inte lika populära. Om du vill ha en toile i en viss färg och kan inte hitta det, överväga att ha en egen duschdraperi som gjorts av en sömmerska.

Att mäta storleken på ditt badkar eller dusch område hjälper dig att välja rätt toile duschdraperi för ditt hem. Mät både bredden och höjden på badkaret öppningen för att bestämma storleken gardin som du behöver. De flesta duschdraperiringar kommer att lägga 2 inches (5 cm) till färdig längd av gardinen. Gardin längd kan ibland modifieras genom höjning eller sänkning duschdraperiet fältet.

När du har valt en toile duschdraperi, hjälpa det att se sitt bästa genom att trycka på den innan du lägger den. De flesta toile duschdraperier men säljs viks i förpackningar, och vecken kommer att visa när du tar bort gardinen från förpackningen. Tryck försiktigt med en järnuppsättning på den lägsta temperaturen och hänga gardinen använder matchande gardinringar. Leta efter tillbehör för att matcha den viktigaste färgen i din toile duschdraperi, och dekorera resten av badrum med vara lätt.