Vad är Flätade Dreadlocks?

January 23

Det finns flera metoder för att göra dreadlocks. Några av de metoder som ofta används inkluderar backcombing, vridning försummar, borsta gnugga, och fläta. Flätade dreadlocks produceras av första fläta delar av håret, sedan gnugga och försumma de flätor så att håret kommer att låsa på plats och bilda dreadlocks. Denna metod är särskilt bra för kaukasiskt hår, eftersom andra metoder är inte alltid effektiva på kaukasiskt hår.

Växande låsningar har varit en populär frisyr för en lång tid, särskilt bland de Rastafari gemenskap. Flyttade Stilen från Rastafari gemenskap med andra afroamerikaner, och, med tiden, till och med kaukasier njöt bär dreadlocks. Denna frisyr kan bäras lång eller kort. Tvärtemot vad många tror, ​​dreadlocks är inte smutsig. Fläta dreadlocks är ett populärt sätt att bilda dreadlocks bland kaukasier som vill njuta av friheten att denna typ av frisyr erbjuder.

Att få flätade dreadlocks på en salong kan vara kostsamt, men det är ett bra alternativ om någon inte har en vän att hjälpa avsnitt hans hår. Sektionerna bör jämnt fördelade, och i samma storlekar, så de flätade dreadlocks kan se sitt bästa. Den som vill denna frisyr ska ringa i förväg för att gå och fråga om frisersalong gör flätade dreadlocks. De bästa salonger för att få flätade dreadlocks är sådana som tillgodoser African American samhällen.

Den som vill göra flätade dreadlocks hemma bör ta hjälp av en vän eller släkting. Först bör håret indelas i sektioner, då ett gummiband bör appliceras nära hårbotten. Varje sektion kan sedan flätas, och en annan liten gummiband bör appliceras till änden av flätan. Vid denna punkt, bör flätan rullas mellan personens palmer att Ruff håret upp och har låsen som på plats. Efter ett par månader, kommer de delar av håret i flätor låser upp ännu mer, och kommer att börja leta mer som dreadlocks än flätor.

En person som just fått nya flätade dreadlocks, eller någon typ av dreads, bör avstå från att tvätta sitt hår i två veckor. Om hårbotten blir kliande, kan den rengöras med alkohol på en bomullstuss. När han inte tvätta håret, bör han använda en helt naturlig schampo som är fritt från balsam, som kommer att göra håret för mjuk för lås för att bilda. Efter sköljning, bör han sedan pressa vattnet ur dreads. Framöver bör han tvätta håret ungefär två gånger i veckan.

  • Att få flätade dreadlocks på en salong kan vara ganska dyra.
  • En person som har fått nya dreadlocks bör avstå från att tvätta sitt hår i två veckor.
  • Bob Marley påverkat populariteten av dreadlocks.