Vilka är de bästa tipsen för att skapa handmålade väggmålningar?

June 2

Att göra en projektplan och genomföra den utan att ha attityden hos en perfektionist är en av de bästa tips för att skapa handmålade väggmålningar. Denna typ av projekt ska vara roligt även om det också kommer att fungera som en väggbeklädnad i hemmet. Det är lätt att låta tvivel om vad den färdiga väggmålning kan se ut att hålla Crafter från att komma igång med att skapa handmålade väggmålningar. Ett bra tips för att övervinna detta vanligt problem är att börja med en liten, out-of-the-way delen av hemmet såsom en tvättstuga garderob eller källare badrum.

Även för ett litet område, bör utrymmet först undersökas för att se vilka idéer det inspirerar. Till exempel kan en frontmatad tvättmaskin och torktumlare set med bubbelliknande, runda glasdörrar inspirerar en fisk och bubblor havtema väggmålning. Denna typ av nyckfulla idé för handmålade väggmålningar kan ge en rolig look till en annars tråkig tvätt utrymme. En liten startprojekt som detta kan ge hand målaren förtroendet för ett större område, t.ex. ett barns rum.

Ett bra tips när hand måla en väggmålning för ett barns rum är att låta honom eller henne ta del i projektet i en åldersanpassad sätt. Till exempel, till Crafter kan begränsa de val av teman och färger låta barnet att göra det slutliga beslutet designen. Penciling den grundläggande designen på bakgrundsfärgerna kan göra handmålade väggmålningar mindre skrämmande för tillvägagångssätt, och även barn kan fylla i former eller fingerfärg gräs eller sky tekniker. Kreativitet bör uppmuntras under muralmålning: det är enkelt att måla över eventuella slops av färg direkt genom blotting dem, täcker med bakgrundsfärg och försöka igen.

Även för mindre nyckfulla vägg stilar, som täcker fel och göra om sektionen är oftast möjligt. Även om slutresultatet är inte stor, kan det crafter helt enkelt måla över den och börja om igen. Det är bäst att arbeta med handmålade väggmålningar för ett par timmar om dagen i stället för att försöka slutföra dem alla på en gång. Misstag eller inkonsekventa målningstekniker är mer sannolikt att uppstå när en person är trött.

Från och med mitten av väggen och arbetar runt den punkten är ett tips för att skapa handmålade väggmålningar som många konsthantverkare uppskattar. På så sätt kommer en hel scen passar på väggen trots eventuella felbedömningar. Om väggmålning stickas från ena sidan till den andra och mängden fördelade använt inte är korrekt, kan resultatet bli en ofullständig bild med ena änden ser cut-off från resten av scenen.

  • Barnen kan delta i hand-måla väggmålningar för att öka sin kreativitet.
  • Barn bör uppmuntra att delta i att välja färger för en handmålad väggmålning.