Hur använder jag Henna för Nails?

December 21

Före tillkomsten av moderna nagellack, människor från Asien, Spanien och Egypten färgat naglarna med henna. Henna färgade naglar varierade i färg från ljust orange till mörkbrun. Förutom att försköna händerna, henna för naglar har några praktiska tillämpningar. Dessa samhällen trodde henna stärkte naglarna och minskat risken för svampinfektioner. Idag kan henna användas som ett slags naturläkemedel nagellack. De nödvändiga stegen inkluderar blanda pastan, stenciling händerna och applicera pastan med omsorg.

Blandning henna för naglar är mycket lik blanda det för hår eller tillfälliga tatueringar. Receptet börjar med en handfull henna pulver som blandas med tillräckligt citronsaft för att göra en tjock pasta. Vissa artister också lägga eukalyptus eller bergamottolja för att göra färgen mer intensiv. Pastan måste täckas med plastfolie över natten för att låta henna färgämnen för att släppa. Henna pasta brukar inte behöva kylas under denna utgåva perioden.

Henna för naglar bör tillämpas för att rengöra händerna. Konstnären bör tvätta sina händer noggrant med tvål. Trimning, arkivering, samt rengöring under naglarna är också en bra idé. De som har för avsikt att färga bara sina naglar bör belägga nagelbanden och huden runt varje nagel med ett tjockt lager vaselin. Om henna på huden är önskvärd, bör konstnären rita önskad design på händerna med en lila tatuering markör eller noggrant beskriva var han eller hon vill henna att gå.

Därefter bör konstnären sked pastan i en avsmalnande spets ansökan flaska och platta ena handen mot en slät yta täckt av tidningen. Konstnären beskriver varje nagel, fylla dem med ett lager av ca 0,125 tum (ca 0,25 cm) tjock pasta. Om du skapar en design på fingrarna, fyller artist som i också, arbetar mycket långsamt för att undvika misstag. Henna måste typiskt torka i ungefär en timme, och efter att mottagaren ska sätta på bomulls eller plasthandskar.

Ju längre henna kvar på händerna, den mörkare den färgar och ju längre det varar. Henna för naglar kan försiktigt flagnat efter cirka åtta timmar. Överskott pasta kan försiktigt rivas bort med en torr trasa. Helst ska händerna inte dämpas i ca 24 timmar efter applicering. När pastan först lossnar kommer henna ser orange. Med tiden kommer det att oxidera till en mörkare färg.

De flesta tillämpningar av henna för naglar kommer skölja eller avklinga huden innan det lossnar naglarna. Faktum klänger henna ofta att naglar precis som den gör håret. De som tycker att utseendet på apelsin naglar kan ansöka på nytt henna som naglar växer. Andra kanske vill låta naglarna växa ut, klippning dem regelbundet för att bli av med henna fläcken.

  • Vaselin, vilket kan skydda nagelbanden och huden runt naglarna från henna.
  • Arkivering naglarna är en bra idé innan du ansöker henna.