Hur väljer jag det bästa Nybörjar Banjo?

November 1

För att välja den bästa nybörjar banjo, måste du hitta en banjo som både låter bra och är lätt att spela. De flesta nybörjar banjo är likartad, så du behöver inte oroa dig för att spendera mest pengar för att få en bra banjo. Du bör koncentrera dina ansträngningar på att hitta en nybörjare banjo med strängar som är lätta att trycka samtidigt ackord. Leta efter en banjo som har strängarna mycket nära halsen hela längden av halsen. Du kanske också vill hitta en banjo som låter fräsch och ren när du plocka strängarna, och alla surrande eller rasslande bör vara en indikator för att fortsätta söka.

Många av nybörjar banjo paket på marknaden kommer från samma tillverkare, oavsett namnet på banjo. Nyckeln till att hitta den bästa nybörjarinstrument ligger i banjo förmåga att göra musik. En banjo som inte låter bra kommer inte motivera en början spelare fortsätta spela. Det viktigaste området som du bör undersöka när du väljer en nybörjare banjo är ljudet. En sträng ska låta ljust och skarpa när plockade eller slog med en pick. Tecken på surrande, skallror eller en tråkig klingande banjo bör förbigås.

Den näst viktigaste delen av en banjo är halsen. Den banjo nacke bör titta rakt när man ser ner toppen av halsen, och alla bugande kan tyda på en skev hals. Detta kan göra ordentlig chording omöjligt och därigenom förorsakar banjo praktiskt taget värdelösa till början spelaren. Det är viktigt att du i första hand koncentrera sig på rakhet av halsen vid denna punkt i sökningen. När en rak hals hittas, kommer positioneringen av strängarna i förhållande till grepp bli nästa problemområde.

Som med alla stränginstrument är ömma fingrar på chording handen den främsta orsaken en början spelare överger banjo. Den bästa nybörjar banjo kommer att ha strängarna mycket nära greppbrädan. Detta tillåter spelaren att trycka strängarna på nybörjar banjo i ackord med minsta motstånd. En nybörjar banjo som har strängarna upp högt över greppbrädan kommer att kännas som en ost fräs till den mjuka, nybörjar fingrar när han försöker att bilda ackord. De flesta musikaffärer kommer att ha en professionell inställning person på personal som är korrekt kan ställa in en nybörjar banjo så att strängarna är så låga som möjligt för att greppbrädan utan att skapa surr på de lägre banden.