Demonstration Respekt och Etablera Rapport med din kommunikation

November 6

För att kunna kommunicera effektivt med andra, måste du respektera dem som individer och vill etablera förståelse mellan er själva. Även om du donâ € t måste hålla med sin tro, och du donâ € t måste acceptera vad de säger som sant, har du att acceptera deras rätt till sina tankar, känslor och värderingar.

Ett sätt att skapa rapport med andra är att matcha sina gester och energimönster. Detta innebär att dina gester blir lik den andra persona € s, men inte till den grad att du producerar exakta kopior av deras rörelser och uttryck.

Observera hur den andra personen andas och rör sig och anpassa ditt mönster för att matcha deras. Till exempel, om den andra personen rör sig snabbt och du tenderar att röra sig långsammare, du € re rörelser är på odds och kan negativt påverka ditt engagemang. Ändra ditt mönster för att matcha den andra persona € s genom att påskynda eller sakta ner tills ni båda är bekväm med varandra.

När du € ve etablerat förtroende mellan er själva, kan du återgå till din favorit mönster och frossa i din lycka när den andra personen följer med dig.