Vilka är fördelarna med Cardio pass?

June 30

Det finns många fördelar med cardio träning, korta för kardiovaskulär träning. Cardio träning är en av de bästa sätten att förbättra inte bara fysisk kondition, men känslor av välbefinnande över hela kroppen. En av de viktigaste fördelarna med kardiovaskulär träning är viktminskning; Det är nödvändigt att öka hjärtfrekvensen för att bränna kalorier och främja viktminskning.

Experter oeniga om den nödvändiga frekvensen av en konditionsträning. De flesta rekommenderar tränar för mellan tre och fem dagar i veckan, från 20 till 45 minuter per session. För dem helt enkelt ute efter att öka sin nivå av fysisk kondition, eller behålla sin goda hälsa, tre dagar i veckan i 20 till 30 minuter om dagen är sannolikt tillräckligt. För dem som vill gå ner i vikt, kan det dock vara nödvändigt att träna fem dagar i veckan under 30 till 45 minuter per session. Med båda metoderna, är det bäst att börja långsamt och att realistiskt bedöma sin nuvarande nivå av fysisk kondition.

Eftersom cardio träning är en sådan effektiv viktminskning teknik, de har andra fördelar med anknytning till viktminskning samt. Dessa inkluderar förbättrad blodtryck, kolesterol och förhindra hjärtsjukdomar och diabetes. De träning ökar uthålligheten av hjärta och lungor, och gör vilopuls långsammare. De kan också minska risken för vissa typer av cancer. Cardio träning kan hjälpa till att förhindra benskörhet genom att öka bentätheten.

Utöver de fysiska fördelar för kroppen, cardio träning ger mentala fördelar också. De som motionerar regelbundet upplever ofta mindre stress och ångest, och de ofta sover bättre på natten. Regelbundna utövare har ofta mer energi under hela dagen. Dessutom kan även måttlig motion minskar depression samt öka självförtroendet.

En annan fördel med cardio träning är variationen som finns. Man kan välja att göra något Cardiotraining de vill, så länge det blir den puls upp. Detta kan innebära enkla övningar såsom raska promenader, vandring, jogging, löpning, med hjälp av en elliptisk maskin eller stillastående cykel, eller simning. Titta en aerob video eller deltar i en aerobics, spinning, eller danslektion på ett gym är andra effektiva cardio pass.

I själva verket, att variera typ av träning som utförs varje dag är ett effektivt sätt att gå ner i vikt och komma i form, eftersom varje träningspass kommer att använda olika muskelgrupper. En konditionsträning är något som medlemmarna i en familj kan göra tillsammans, för att ha kul, få friska och öka mängden tid tillsammans. Kom ihåg att värma upp och kyla ner före och efter varje träningspass, och att dricka vatten under hela för att förhindra uttorkning.

  • Konditionsträning höjer pulsen.
  • Cardio träning ger fördelen av sorten, som simning en dag och jogga nästa.
  • Jogging ger en aerob träning.
  • Den motionscykel möjliggör uthållig konditionsträning.
  • Spinning klasser erbjuder bra cardio pass.
  • Regelbunden konditionsträning kan sänka en persons puls.