Hur väljer jag det bästa PR Cups?

August 27

Reklam koppar är en stor marknadsförings post som kan ges bort till kunder vid speciella händelser, eller som en show av uppskattning till stamkunder eller supportrar. När du väljer PR koppar, är det viktigt att överväga hur mycket koppar som du kommer att behöva köpa den typen av arrangemang, och den typ av koppar, såsom plast, aluminium eller glas. Plastmuggar är billiga, finns i många olika färger och storlekar, och är relativt billiga att skräddarsy, men de får inte användas så länge av en tidsperiod som kraftigare koppar.

När en kund tar en av dina reklam koppar hem och använder den på en offentlig plats, är han eller hon ger gratis reklam för ditt företag. Av denna anledning, många människor väljer att investera lite mer, och få högre kvalitet PR koppar så att folk är mer benägna att återanvända dem och marknadsföra verksamheten. Det är säkert möjligt att få plastmuggar av högre kvalitet; dessa kan ofta anpassas med företagsnamn och kontaktinformation samt. För händelser av mer chic eller sportig karaktär, PR vattenflaskor är ett utmärkt val att kunderna kommer att vara mycket sannolikt att använda om och om igen. Miljövänlig, BPA-fria koppar är särskilt populära.

Generellt reklam koppar en högre kvalitet, såsom glas eller aluminium, inte ges ut i bulk till specialevenemang vägen plastmuggar är. Istället kan dessa ges bort som gåva med en specifik köp, eller som en show av uppskattning till trogna kunder. Dessa kan också graverad med företagets namn och information. Aluminium koppar är mycket lätt också, och är populära produkter som ges ut på mässor och karnevaler. Glas och aluminiumkoppar är ofta mycket dyrare än de andra vanliga typer av plast PR koppar, som är det mest populära alternativet.

Naturligtvis pappersmuggar är mycket billigt och kan användas vid en särskild händelse; emellertid, finns det ingen möjlighet för återanvändning, och de är mindre miljövänliga än koppar som kan återvinnas. Styrofoam koppar är ännu värre för miljön och inte heller återanvändas. Av den anledningen, många företag väljer att spendera extra pengar på att köpa mer hållbara koppar i första hand, så att kunderna kommer att vara glada att återanvända dem; på grund av reklamvärdet kan detta ses som en långsiktig investering.

  • När du väljer PR koppar, är det viktigt att titta på antalet koppar som kommer att behöva köpas.
  • Reklam koppar måste köpas i stora mängder för distribution vid idrottsevenemang.