Hur väljer jag det bästa hjälmkamera Mount?

August 5

Många människor är intresserade av videoinspelning sin cykling, skidåkning, snowboard, kajakpaddling, hängflygning, fallskärmshoppning, eller motorcykeläventyr. Nästan all verksamhet som kräver en hjälm kan vara video som spelats in med en kamera och en hjälm kamera mount. Precis som det finns en mängd olika hjälmkameror, det finns också en mängd olika fästen. Forskar alternativen kommer att tillåta någon att hitta en hjälm kamera fäste som är hållbart, stabilt och billigt.

Även kameror kan monteras på utrustningen, såsom cykel, kajak eller motorcykel, är det vanligare att använda en hjälm kamera mount. Vissa fästen likna ett pannband, och är oftast inte tyngre än en strålkastare. Huvudbandet kan antingen spännas fast direkt runt användarens huvud eller det kan spännas runt utsidan av hjälmen. Eftersom det är bara en rem, kan den tas bort snabbt från hjälmen så att kan kontrolleras kameran eller så det kan lagras. Personer som använder pannbandet fästet måste vara försiktiga så att remmen och kameran inte roterar åt sidan eller baksidan av hjälmen.

Vissa hjälmar, såsom de som används för skidåkning och snowboard, har ventiler. Ventilationshål är den perfekta platsen för en hjälm kamera montera bifoga. Fördelen med denna typ av hjälm kamera montering är att fästet och kameran kan flyttas från en uppsättning av ventiler till en annan. Dessutom kan fästet och kameran enkelt överföras till en helt annan hjälm. Några av ventilations fästen är tillverkat av plast och andra är gjorda av flexibla remmar.

Vissa fästen är fästa på framsidan av hjälmen. De möjliggör för stora videofilmer; Men kan de skadas under faceplants eller om användaren går igenom träd med lågt hängande grenar. Andra fästen är fastsatta på sidan av hjälmen. De kan vara bättre lämpad för personer som utför stunts.

Förutom bandfästen, många fästen bifogas hjälm med en metallhållare. Metall parentes är tåliga och utformad för att passa speciella kameror. Det finns hjälmfästen tillverkade av krok och ögla fästelement, liknar Velcro. Det är viktigt att dessa fästen har starkast fäste möjligt, annars fästet och kameran kan lätt ramla av hjälmen.

Det är möjligt att skapa en provisorisk hjälm kamera mount. Helt enkelt ta en stativfäste, bifoga det till remmar tillverkade av nylon, och skjut remmarna genom ventilerna i hjälmen. Sedan fäster kameran på stativet, sätta hjälmen på, och börjar brännaren. Det kan vara ostadig för vissa stunts; Men för de människor som är engagerade i mjukare aktiviteter, kommer det att fungera bra.

  • Kameror fästa på framsidan av hjälmen tar utmärkta videofilmer.