Vilka är de funktioner i ett hjärta ansiktsform?

December 11

Skönhet experter och frisörer kategoriserar ofta det mänskliga ansiktet i olika former. Särskilda ansikts beskrivningar inkluderar följande: runda, ovala, fyrkantiga, avlånga, diamant, och hjärtformade. Individer med en hjärtansiktsform har inte enhetliga och lika ansiktsmått. Snarare är den övre delen av ansiktet ovanför näsan större. Som ansiktet rör sig mot hakan, sluttar inåt. Hakan sig kan således vara spetsig och smal.

Ett hjärta ansiktsform bär detta namn eftersom dess specifika form är något som påminner om den traditionella hjärtsymbolen sett på Valentineâ € s dag kort. Formen kan också ses som en uppochnedvänd triangel. I båda jämförelserna, är den mest uppenbara och blickfång den stora övre delen av objektet. Likaså individer med ett hjärta ansiktsform tenderar att ha en bred panna och breda kindben. Övre ansiktsdrag kan eller inte kan återspegla detta breddning via stora ögon eller en större-än-genomsnittet näsa.

Hakan mest skiljer en hjärtansiktsform från andra ansikts former. Individer med en rund eller oval ansikte besitter oftast mer rundade hakor, medan något platta hakor karakteriserar ofta ett fyrkantigt ansikte. Hjärta ansikte hakor dock är betydligt mindre, mindre bred, och ibland till och med spetsiga. Denna funktion anropar bilden av böjda och sammanfogade linjer av ett hjärta som möter i en enda bottenpunkt. Eftersom käkben måste lutningen avsevärt för denna effekt, är en icke-framträdande käklinje vanligt också.

Medan ansiktsformer kan gissas från utseende, kan vetenskapliga mätningar också att avgöra om individer har ett hjärta ansiktsform. Om nyfiken, kan individer mäta pannan, kinderna, och backbredd mässigt från de bredaste punkterna. Dessutom, en längs mätning från toppen av ansiktet, hårfästet, till botten, hakan, bör vidtas, även om denna mätning är mer signifikant för bestämning andra ansiktsformer. De kontrollampa indikatorer på en hjärtansiktsform är när numeriska mätningar för hakan är betydligt lägre än de relativt breda kinder och panna mätningar.

Kvinnor i synnerhet vill ofta veta sin specifika ansiktsform för smink, smycken, och hårstyling val. Skönhet proffs rekommenderar olika kosmetiska och hår närmar beroende på ansiktsform. För hjärtat ansiktsform, de råd ofta makeup val som lyfter ögonen och kindben, eftersom dessa är bränn funktioner i ansiktet typ. Frisörer, å andra sidan, rekommenderar ofta hela håret upptill med medelstora vågor eller stripor av hår som retas käklinjen och hakan. En sådan frisyr kan göra den lilla hakan verkar bredare, så kan vissa smycken val som snäva halsband.