Vad bör jag tänka när man köper en bil Stereo?

August 4

När det gäller att köpa en bilstereo, det finns flera faktorer som du bör ha i åtanke. Göra detta köp kräver att du vet vad du vill och vad du har råd.

En av de första saker du bör bestämma är vilken typ av funktioner du vill med din nya enhet. Naturligtvis är alternativet att bilradio som en del av bilen stereo en självklarhet. Du kommer att vilja möjligheten att åtminstone tillgång AM och FM radiobanden med ditt kort radio. Men hur är det med tillgång till andra band och frekvenser? Det finns bil stereosystem som kommer att plocka upp sådana andra frekvenser som väder band och andra begränsade sändningar. Även om du kanske inte använda dem varje dag, kan få tillgång till dessa andra band komma till hands någon gång.

När du har bestämt vad du behöver så långt som radion i bilstereon, har vi frågan om vilken typ av ytterligare ljudmedier som du vill kunna spela. Om en CD-spelare är önskvärd, kanske en enhet som möjliggör lastning flera cd-skivor på en gång skulle vara ett bra alternativ. Fundera på om du vill ha en domkraft så att du kan spela din MP3-spelare via stereon. För personer som fortfarande har sina gamla kassetter, är det fortfarande möjligt att få ett kassettdäck när man köper en bilstereo, även om antalet tillverkare av dessa bilstereoheter krymper för varje år.

När du vet hur du vill ansluta med din musik, det är frågan om utrustning. Del av att köpa en bilstereo är att besluta vilka komponenter kommer att ge ljudproduktion som du längtar efter din bil. Bestämma vilken typ av högtalare som du vill för systemet, samt hur många du vill, beror mycket på att bygga ditt fordon. Kontrollera det nuvarande systemet och se var högtalarna är placerade. Detta kommer att ge dig en uppfattning om var och hur många högtalarelement kan lätt tillgodoses. Men don € t tror att du är låst till ett visst antal talare. Som ett exempel, om du har högtalare i båda framdörrarna på bilen, men ingen i ryggen, det betyder inte att du har fastnat för evigt med bara två högtalare i dörrarna. Lägga högtalare på baksidan kan kräva en del arbete, men en professionell vet hur man utför detta utan att skada utseendet på din inredning.

Budget är en annan faktor att ta hänsyn till när man köper en bil stereo. Bestämma exakt vad du vill ha i en bilstereo hjälper dig att identifiera system som har alla funktioner du vill ha. När du lär dig mer om de olika stereoanläggningar som kommer att förse dig med din heartâ € s önskan, kommer du också få chansen att jämföra priser. Donâ € t tror att bara för att de första par stereo du tittar på är utanför din prisklass som alla tillgängliga modeller kommer ligga bortom dina möjligheter. Att köpa en för ett bra pris kräver noggrann undersökning av alla modeller, titta för försäljning av modeller som du gillar, och att kunna fortsätta leta när det verkar som om din plånbok och dina drömmar inte kommer att matcha upp. Genom att utöva lite tålamod när du går igenom stegen, kommer du så småningom hitta rätt resa dit och har exakt vad du vill.

  • Bilstereo kan funktionen MOSFET-förstärkare.
  • Vissa människor kanske vill installera en bilstereo system som innefattar en kassett bandspelare.
  • Kompatibilitet är viktigt när man väljer en bilstereo.