Säkerställa din värmare och defroster fungerar

July 21

Du behöver inte någonsin verkligen uppskattar din värmare och defroster tills du befinner dig i kylan. Att se till att din värmare och defroster fungerar är en enkel och lätt förebyggande vård åtgärd som alla kan göra. Ännu bättre är det något som inte tar mycket lång tid eller ens kosta en betydande summa pengar.

Det bästa sättet att se till att bilens värme och avfrostning systemet fungerar korrekt är att ha utbildad personal ta en titt. Det finns dock några nackdelar med denna metod i både tid och pengar. Du kan kontrollera det själv och bara ta det i de yrkesverksamma när man vet att något är fel. Detta kommer att hjälpa dig att spara tid, pengar och se till att din värmare och defroster fungerar.

  • Temperatur. Kör din bil för ungefär 15 minuter, vilket bör vara tillräckligt med tid för att värma upp motorn och värmaren. Vrid temperatur på hög och fläkten på medium. Efter att ha kört runt, parkera bilen och testa temperaturen genom att placera termometrar i ventilerna och kontrollera behandlingen. Temperaturen bör läsa mellan 115 och 120.
  • Motorns kylvätska. Din motor kylvätska kommer att spela en stor roll för hur väl aggregatet och defroster arbete i bilen. Du bör alltid börja din examen genom att kontrollera att se till att motorns kylvätska är ren och fylld till rätt nivå. Om inte, fylla på eller byt vid behov.
  • Temperatur dörr motor. Temperaturen dörr motor kan vanligtvis hittas i närheten handskfacket eller under instrumentbrädan, men du bör alltid kontrollera dina ägarnas manuell eller en reparationsmanual för att se. När du öppnar luckan ska du kunna se eller höra motorn och axeln svarvning. Om du inte kan, då detta är mer än troligt problemet men du förmodligen vill ta det till en mekaniker. Bara berätta vad du hittat och de kommer att ersätta församling (problemet löst).
  • Slangar. Du bör alltid kontrollera slangar i bilens motor. Se till att det inte finns någon skräp täpper någonting och att alla slangar är i gott skick. Om någon skräp hittas, ta bort den, och om någon av slangarna är gamla, sköra eller spruckna, byt ut dem.