Vad är en entreprenör Club?

April 2

En entreprenör club är en samling av likasinnade människor som är intresserade av utvecklingen av små företag. Klubben kan ha andra egenskaper, såsom att associeras med en skola och en sedan eller kön begränsning. Dessa typer av klubbar blivit populär när det finns en ekonomisk nedgång och statliga stimulansprogram fokuserar på utvecklingen av små företag. De ger också unika möjligheter, särskilt när framsteg inom teknik eller produktivitet öppna upp nya områden för expansion av verksamheten.

Ett av de främsta syftena med en entreprenör klubb för vuxna är att generera möjligheter till nätverkande för medlemmar som förmodligen redan äger sina egna småföretag. Affärsutveckling är ofta beroende av relationer och verksamheten ownerâ € s förmåga att identifiera och locka nya uppdrag. En yngling entreprenör klubben kan fokusera på utbildning, eftersom dess medlemmar skulle sannolikt vara tonåringar eller studenter som ännu inte öppna sina egna företag.

Andra typer av aktiviteter som kan vara en del av ett klubbagenda entreprenör tränar, tekniskt stöd, och speciella evenemang. Klubben har normalt en skiffer av officerare som väljs för att utveckla ett program för anrikning för medlemmarna. Medlemmar kan bedömas avgifter att betala för resurser till stöd för programmering. Dessa typer av klubbar kör mycket som en intressegrupp eller förening.

Klubbar bildas typiskt i samband med en mottagande organisation. Till exempel kommer en högskola eller universitet sannolikt ha sin egen entreprenör klubb och klubbarna i olika skolor kan nätverk som förening. Handelskammare i vissa områden har sponsrat klubbar för människor som funderar på att starta ett företag och nuvarande medlemmar som äger små företag. Nationella och internationella specialgrupper med ett intresse för vissa typer av entreprenörskap kommer också skapa kapitel på olika platser.

En företagare klubb kan också fungera som en inkubator för blivande företagare och ge stöd till dess att verksamheten kan gå ut på egen hand. Dessa typer av klubbar ger backend tjänster, såsom delade kontor, telefontjänst, internetuppkoppling, och receptionisttjänster, för en låg avgift. En inkubator-stil klubb kommer sannolikt också att fokusera på uppstartsfinansiering och undervisa medlemmarna hur man säkrar lån och gå efter riskkapital. Ibland, en företagare klubb som erbjuder inkubation tjänster i en het bransch, till exempel Internet-teknik, kommer att finansieras av en statlig myndighet.

Klubbar som främjar entreprenörskap kan organiseras för att göra något som berör en grupp av potentiella eller befintliga småföretagare. Klubben kan vara oberoende eller en del av en nisch-baserat nätverk entreprenörskap. Det kan fokusera på utbildning eller tillhandahålla materiella tjänster, såsom inkubation, mentorskap och fonder matchning. Det finns tusentals av dessa klubbar över hela världen, och de sannolikt omfattar allt som kan vara av intresse för företagaren.

  • Ungdoms Företagaren klubbar är för tonåringar eller högskolestudenter som ännu att öppna eget företag.
  • Många unga företagare är beroende av sociala medier och möjligheter till nätverkande för att träffa kamrater och nå ut till potentiella kunder.
  • Entreprenörs klubbar kan erbjuda tjänster som delade kontor.