Vad är en Boot Camp för kvinnor?

September 27

Delta en boot camp för kvinnor ger vissa kvinnor möjlighet att nå en högre nivå av fysisk kondition utan känslan av att vara i konkurrens med män, som ofta tros vara överlägsna kvinnor i styrka och en del andra områden av fysisk kondition. Många kvinnor har också tröttnat på ineffektiva träning och viktminskning planer och vill hitta en lösning som kan ge dramatiska resultat viktminskning utan att göra orealistiska löften. Andra kan ha helt enkelt insett att för att lyckas med ett viktminskningsprogram, de behöver lite vägledning och disciplin från en tränare. En boot camp för kvinnor kan ge ett strukturerat, disciplinerad program för kvinnor som detta som kan göra skillnaden mellan framgång och misslyckande.

Motivation är en av de största problem som många kvinnor möter när de försöker slutföra en träningsprogram. Life krångel och trötthet får ofta i vägen för ett träningspass fler dagar än inte, och minska de positiva effekter som kan ha uppnåtts. En boot camp för kvinnor är en tilltalande val att vissa kvinnor, eftersom det upphäver specifika tider där övningen måste fyllas och möten måste deltog, lämnar litet utrymme för ursäkter. Också, uppmuntran och skjuta som utbildare erbjuder hjälp individer driva hårdare när du tränar och utveckla mer disciplin för tillfällen då övningarna skall fullgöras utan hjälp av Boot Camp instruktör.

En annan fördel att en boot camp för kvinnor kan ge är en utbildning i rätt kost och motion tekniker. Information om kost och motion kan vara svåra att förstå eller få, eftersom det finns en enorm mängd motstridiga, förvirrande information tillgänglig om de ämnen, inte alla som är praktiskt eller ens korrekta. Delta en boot camp för kvinnor i flera veckor och ta emot direkta anvisningar från en professionell tränare kan hjälpa deltagarna att utveckla en ganska personlig kost och motion plan med aktuell, korrekt och säker information.

Samma faktorer som ger många kvinnor framgång kan vara ett problem för andra. Merparten av tiden, kommer ett boot camp för kvinnor kräver en ganska vanlig tid engagemang, ofta i minst en timme om dagen, flera gånger i veckan under många veckor. Dessutom att övningarna innebar utföras i mellan boot camp möten omfattas av samma avbrott och motiverande kamper som regelbunden träning skulle vara. Närings planer kan också vara svårt att följa strikt i normala dagliga liv, särskilt när de förbereder separata måltider för resten av familjen. Slutligen beroende på program, kan priset att gå med vara betydande.

  • En kvinna gör armhävningar.