Ska jag få en tatuering?

October 30

Tatueringar kan se cool, men att få en tatuering är ett livslångt beslut. Om youâ € ve undrat huruvida du ska få en tatuering, det finns ett antal faktorer som du bör tänka på innan du tar steget.

En tatuering är permanent och många glömmer att mönster som ser coolt på en högskolestudent verkar löjligt när du € re närmar sig medelåldern. Om du € re funderar på att skaffa en design som är alltför trendigt, tänka två gånger. Det kan vara vad dina vänner pressar dig att göra, men theyâ € re inte de som måste leva med valet. Itâ € s oftast bäst att undvika generiska konst och plocka en design som har en personlig betydelse för dig.

Medan tatueringar blir snabbt en del av den allmänna kulturen, itâ € s värt att påpeka att de är långt ifrån allmänt accepterad. Vissa människor känner fortfarande män och kvinnor med tatueringar är upprorisk, outbildade och oprofessionellt. I själva verket kommer en del av medborgar € s ledande arbetsgivarna inte anställa personer med vissa typer av tatueringar. Om du € re planerar att arbeta i en konservativ bransch som bank eller försäkring, att få en stor eller mycket synlig tatuering kanske inte den bästa karriär.

Självklart, att få en tatuering är smärtsamt. Smärtan är relativ, men många tror tatueringar på nedre delen av ryggen, fotled, eller inre låret är det mest smärtsamma. Men om du € re den typ av person som svimmar vid platsen för en nål, en tatuering förmodligen ISNA € t rätt för dig oavsett vilken plats du väljer.

Tatueringar är också potentiellt farliga. Hepatit, en allvarlig och kronisk sjukdom som orsakar inflammation i levern, är en konsekvens av att få en tatuering från en ohälsosamma salongen. Allergiska reaktioner är också en möjlighet.

Om du bestämmer dig för att få en tatuering, du € ll måste följa tatueringen artista € s rekommendationer för rengöring av området för att undvika en infektion och främja korrekt läkning. Även efter din tatuering har läkt, du € ll behöver använda solkräm regelbundet för att hålla färgerna i bläcket från blekning. Om detta är något du donâ € t tror att du kommer att göra, att få en tatuering ISNA € ta bra idé.

Naturligtvis om du vill få en tatuering riktigt ISNA € t den viktigaste frågan om du är under 18 år. Tonåringar behöver i allmänhet föräldrarnas medgivande för att få tatueringar. Men där det är i stater olagligt för en minderårig att få en tatuering, ISNA även föräldrarnas medgivande € t nog. Du € ll helt enkelt måste vänta tills du € re äldre.

  • Människor som arbetar i konservativa fält kan välja att undvika att få stora, mycket synliga tatueringar.
  • Kvinna med tatueringar på hennes arm och rygg.
  • En tatuering maskin.