Vilka är de bästa övningar för hängiga bröst?

July 11

De bästa övningarna för hängiga bröst är de som riktar bröstmusklerna. Olika former av bröstpressar är kanske det mest effektiva sättet att förhindra eller lyfta hängande bröst. Push ups och bröst flys också kan vara mycket effektiva. Det är också möjligt att förhindra brösten från sagging helt enkelt genom att bära lämpliga sport bras samtidigt utövar.

Bröstpress övningar är de mest effektiva övningar för att förebygga hängiga bröst. Den vanligaste formen av bröstpress är bänkpress. Idrottaren ligger på en tyngdlyftning bänk samtidigt hålla en skivstång ovanför henne, i linje med hennes bröstvårtor. Sedan böjer hon armbågarna för att försiktigt sänka ribban mot hennes bröst. När baren är en tum (2,5 cm) ovanför bröstet, skjuter hon tillbaka vikten tills armarna är raka. Denna övning kommer att bidra till att stärka bröstmusklerna och gör det möjligt för dem att ge bättre stöd för brösten.

Det finns ett antal varianter av bänkpress, och utföra dessa variationer kan bidra till att maximera nyttan av hissarna beträffande hängiga bröst. Istället för att använda en skivstång, kan en idrottsman använda en uppsättning hantlar. Dessutom är det möjligt att utföra denna övning medan en lutning eller en nedgång. Push ups är också fördelaktigt, becaue de innebär samma uppsättningar av muskler som bänkpress bedriver och därmed ge många av samma förmåner.

En annan viktig överkropp övning som hjälper till att förhindra hängande bröst är bröst fluga. För att utföra denna bröstet motion, idrottaren ligger på en bänk med varje hand som håller en hantel rakt upp i luften. Hon borde rotera armarna så att handflatorna är vända mot varandra. Sedan, med armbågarna lätt böjda, sänker hon armarna mot golvet så att, vid den lägsta punkten, kommer armarna att peka rakt ut från hennes kropp i varje riktning. Idrottaren använder sedan hennes bröstmusklerna för att höja armarna tillbaka till sitt ursprungliga läge.

Utöver dessa bröst övningar, är det viktigt att kvinnor utför andra armen, ryggen och kardiovaskulära övningar. Dessa övningar kommer att bidra till att säkerställa att kvinnor kan få full nytta av bröstövningar. Fokusera bara på bröst övningar kommer att resultera i en obalans i musklerna i kroppen.

Förutom att utföra dessa övningar, kvinnliga idrottare också kan bidra till att förhindra deras bröst hänger ned genom att se till att de har rätt stöd när du tränar. Många övningar kan orsaka brösten att flytta, och detta kommer med tiden få dem att sag. Iklädd en sport-BH kommer att bidra till att minska denna orsak hängiga bröst.

  • Göra armhävningar med förhöjda ben kan stärka bröstmusklerna och lyft bysten.
  • Vissa yogaställningar bidra till att stärka bröstfenan och andra bröstmusklerna.
  • Övningar som riktar bröstmusklerna som ligger under brösten kan bidra till att minska hängande.
  • Utföra armhävningar regelbundet kan stärka och tona bröstet och därmed fastare bröst.
  • Armhävningar och andra övningar som riktar bröstet är det mest effektiva för hängiga bröst.
  • Incline hantel bänkpress främst arbeta de övre bröstet och skuldermuskulaturen, och kan bidra till att förhindra hängande bröst.
  • Iklädd en sport-BH kommer att bidra till att minska hängande bröst.