Vilka är de olika typer av återvunnet väskor?

November 20

En av de många fördelarna med att hjälpa miljön genom att minska, återanvända och återvinna objekt är förmågan att ge gamla objekt nytt liv med lite kreativitet. Det finns många olika typer av återvunna väskor, tillverkade av förväntade och oväntade material, som inte bara bättre för miljön utan också unik och snygg. Det är möjligt att göra återvunna plånböcker hemma med en liten ansträngning, eller det finns många konsthantverkare säljer sina produkter på nätet, eller på platser som bondens marknad. Gamla skjortor och tröjor är några av de vanligaste målen som ska förvandlas till plånböcker, men gamla trasa matkassar, säckar, eller till och med objekt som saft rutor och kassettband kan vändas till plånböcker.

Gamla skjortor är några av de bästa alternativen för att göra återvunnet plånböcker, och de kräver bara en liten bit av sömnad. Individer kan välja att använda en gammal skjorta av sina egna, eller handla på en sparsamhet butik för mycket billiga alternativ. Gamla mocka eller skinnjackor kan även vändas till återvunnet plånböcker, men detta kan kräva lite mer sömnad och ansträngning. Många människor använder gamla tröjor, men; Dessa kan enkelt vändas ut, ärmarna avskurna för att göra handtagen och botten öppning av tröjan sys stängt för att förvandla det till ett funktionellt - och lätt att tvätta väska. Linnen är ännu enklare.

Många konsthantverkare säljer återvunnet plånböcker som är gjorda av mer unika objekt och kräver mer arbete att sätta ihop. Juice lådor och gamla kassettband är några av de mest unika alternativ, men i stort sett vad som helst kan användas om det kan gjutas samman till en funktionell väska. Gamla telefonböcker är ett annat intressant alternativ som ibland används för att skapa en påse. För att skapa handtag för dessa påsar kommer folk ofta använder en gammal bälte, eller bara en enkel duk rem.

Befintliga påsar kan repurposed och kreativt gett nytt liv också. Trasa påsar, till exempel, kan modifieras och inredda för att se mer ut som en handväska än en kasse. Andra människor blir gamla postväskor, läderväskor, eller till och med säckar säckväv i plånböcker genom att lägga dekorativa detaljer eller gör lite sömnad för att ändra formen. En annan uppenbar teknik är att göra reparationer och modifieringar en gammal utsliten plånbok; hantverk butiker har ofta leveranser som kan hjälpa till med denna uppgift. Ringa och använda återvunna plånböcker är ett bra sätt att hålla objekt ur deponier, samt för att kommunicera en unik, individuell stil till världen och spara pengar på samma gång!

  • En återvunnen väska.