Hur väljer jag det bästa Flea schampo?

April 26

Välja den bästa loppor schampo innebär att få rätt produkt för ditt husdjur, se till att den inte irriterar djurets hud, och att göra vissa att det är effektivt. Det är inte rekommenderat att använda hund loppor schampo för katter, och vice versa, så välj en produkt som utformats speciellt för ditt djur. Nästa, prova en produkt som beskrivs som mild eller fuktande, speciellt om ditt husdjur har svårt med torr hud redan. Slutligen alltid läsa recensioner eller be en veterinär om hur effektiv en loppa schampo innan du köper den. Dessutom vara beredd att behandla ditt hem och varvet för att helt bli av med loppor och förhindra ett nytt angrepp på ditt husdjur.

Du skulle förmodligen aldrig använda en mänsklig mjällschampo på din katt eller ge den mänskliga huvudvärk medicinering. Dog loppor schampo är i grunden ett läkemedel schampo, speciellt för hundar, precis som de flesta mänskliga mediciner är särskilt utformade med människor i åtanke. Använd inte en produkt som inte specifikt märkt för katter eller hundar på olämpligt husdjur. Med hjälp av en annan typ av produkt kan vara förödande; till exempel, kan med hjälp av hund loppor schampo på en katt gör det blivit sjuk och behöver professionell behandling.

Många husdjur har naturligt torr hud, och ett schampo kan tvätta bort skyddande oljor. Alltför torr hud kan leda till klåda och skallighet från klåda för mycket. Ett sätt att minimera detta problem är att köpa en fuktgivande loppa schampo eller tillämpa en fuktkräm efter schampo. Både tegel och murbruk djuraffärer och internetbutiker bär fuktgivande produkter speciellt för husdjur, eftersom torr hud är ett mycket vanligt problem. Det är i allmänhet inte en bra idé att använda vanlig människa balsam på ett husdjur. Även om vissa är sannolikt inte problematiska, är det bäst att ta det säkra före det osäkra och ut en nödsituation veterinär avgift.

Loppor är ett allvarligt problem som är svårt att lösa, särskilt när några loppor har blivit ett angrepp. Ibland kan en produkt är helt enkelt inte effektivt på att döda skadedjur, och en ny loppa schampo bör användas i dess ställe. Kom ihåg att det inte räcker med att bara använda en loppa schampo för att bli av med loppor. Huset och gården måste också behandlas i de flesta fall, speciellt PETA € s strö och lekplats. Om dessa områden inte behandlas, kommer schampot ge husdjuret viss lättnad, men det kommer sannolikt att åter angripna av i slutet av dagen.

  • En loppa.
  • Bada en hund regelbundet med växtbaserade schampo kommer att döda alla loppor som lever på den.
  • Flea schampo.