Installera Exteriör Christmas Lights

March 11

Installera exteriör juleljus kan vara en svår uppgift för någon. När allt vi har alla hört de anekdotiska berättelser om när folk hänger sina julbelysningen på utsidan av deras hem de får ont, har någon form av problem, eller brunnar, i princip allt under vintersolen. När allt har detta blivit ett nödvändigt tomt element för nästan alla moderna julfilm (dvs, Christmas Vacation).

Det bara inte börjar känna som jul tills du börjar se de blinkande små lampor överallt man ser, hur? Istället för antingen vänta till sista minuten för att installera dina exteriör juleljus, vilket exponentiellt kan öka risken, eller betala någon annan att göra dina sysslor för dig, varför inte göra det själv? Det är enkelt och lätt, så länge du vet vad du ska göra. Bara använda dessa riktlinjer och du kommer att ha några problem att installera dina exteriör juleljus.

  • Säkerhet. Det allra första som du måste tänka på när man gör någon typ av yttre dekorerar är säkerheten. När du förbereder att installera ditt ljus ditt mål bör vara att inte bli sårad på något sätt. För att säkerställa att inte göra någon klättring på någon typ av stege om det är halt, snöigt eller isigt utanför. När som helst att du inte klättra på en stege, se till att du har någon hålla det för dig.
  • Läge. Huvudtanken bakom dekorera med ljus är att belysa platser av intresse. Titta på kanterna, ram och fönster i huset-stort sett raka kanter. När du använder lampor att dekorera träd buskar eller använder naturliga former och avstå från att använda några raka linjer.
  • Montering. Avstå från att använda något som faktiskt skulle kunna punktera ljus kablarna. De bästa möjliga saker att använda för montering lampor är tråd och buntband. Använd tråd (t.ex. blommor eller landskaps ledningar) att ansluta kablarna till hemmet, och buntband att fästa kablarna till buskar och träd. Se till att du hålla saker trevlig och tät.
  • Stil. Det finns flera olika stilar på lampor som du kan använda. Stilen du väljer beror på din personliga smak. Möjliga stilar inkluderar LED-lampor, tidsinställda blinkande lampor, lampor som är i särskilda eller unika former, och naturligtvis den traditionella glödlampan. Alla de olika stilar av lampor kan komma i en mängd olika färger eller ens vara alla samma färg. Personligen skulle jag föreslå att du använder istapp formade lampor för huset och traditionella glödlampan eller LED-lampor för träd och buskar.
  • Typ. Slutligen måste du se till att du har rätt typ av ljus. Vad detta betyder är att du använder yttre lampor att dekorera utanför eftersom de faktiskt konstruerade för att tåla väder och vind.