Vad är en Fire Skink?

May 15

Branden skink är en färgglad typ av ödla hemma i västra Afrika. Branden skink rygg är oftast ljust gyllene nyans, medan dess sidor är i allmänhet mönstrade i rött, svart och vitt. Denna ödla hals och svans är oftast mönstrade svart och vitt. De når oftast längder på 10 till 14 inches (25,4-35,6 cm) och är till stor del köttätande. Liksom de flesta reptiler hålls som exotiska husdjur, kräver de en varm, fuktig miljö och massor av UVA / UVB-ljus.

När hålls som husdjur, kan brand skinkar utfodras med en diet av maskar, gräshoppor, kackerlackor och syrsor. Dessa ödlor kommer ibland äter grönsaker, frukt, eller kattmat, men för det mesta, de föredrar att jaga levande byten. Det anses allmänt bäst att lägga till en kalcium, fosfor, och D-vitamin till brand skink mat.

Dessa exotiska husdjur kan i allmänhet förvaras i en ganska liten låda, i genomsnitt ca 24 inches lång, med 13 inches bred, med 21 inches djup (60,96 med 33.02 med 53,3 centimeter). Livsmiljön bör generellt upphettas till en genomsnittlig dagstemperatur av 80 85 grader Fahrenheit (26,6-29,4 C) och en nattemperatur av 75 grader Fahrenheit (23,8 C). Eftersom dessa kallblodiga varelser behöver värma sig regelbundet, bör de också normalt lämnas ett område uppvärmd till 90-95 grader Fahrenheit (32,2-35 C) för solar sig. Dessa ödlor behöver vanligtvis tillgång till en sola område för cirka tio till 12 timmar varje dag. Man tror att en UVA / UVB sola lampa kan hjälpa dessa ödlor lever lyckligare, friskare, mer aktiva liv.

Mulch, jord, eller kokos skalet kan användas till linje tanken, men det bör normalt vara misted dagligen för att hjälpa till att upprätthålla en lämplig nivå av fukt för dessa husdjur. Den typiska brand skink behöver 70-80 luftfuktighet i sin livsmiljö procent. Den genomsnittliga brand skink uppskattar också en miljö berikas av växter, hunks drivved och annan utsmyckning.

Experter rekommenderar generellt bostäder brand skinkar individuellt. Hanar slåss vanligtvis varandra, även om flera honor kan oftast tryggt förvaras i en livsmiljö, om det är stort nog. Man kvinnliga par bör generellt inte hållas tillsammans, förutom i syfte att avel. Annars upprepas och överdrivna avels försök av den manliga kan orsaka sjukdom, skada och stress i den kvinnliga.

  • Brand skinkar kräver noggrann temperaturreglering i fångenskap.
  • Brand skinkar gillar att äta kackerlackor.
  • Syrsor är en diet stapel för brand skinkar i fångenskap.