Hur väljer jag det bästa Dekorativa Vase?

June 9

För att välja den bästa dekorativ vas för ditt hem, gå inte med färg eller mönster ensam. Istället, ge dig själv tillräckligt med tid för att titta på och överväga många olika vaser tills du hittar en du kan uppskatta på en känslomässig nivå. Att välja en dekorativ vas du älskar, till skillnad från en du bara gillar som passar din inredning, kan ge dig njutning när man ser på det i stället för det helt enkelt vara en typisk accent bit i ditt hem.

En dekorativ vas ska inte behöva hålla blommor att titta "färdig". Försök att välja ett som du kommer att njuta utseende både som den är och med blommor till. Om du fokuserar på att leta efter dekorativa vaser som du älskar, är chansen att de kommer att sluta som en mångsidig del av ditt hem inredning. En iögonfallande vas kan se bra ut i alla rum, inklusive ett badrum, hall och gästrum samt de viktigaste rummen.

Om färgerna i vasen du älskar mest inte hamnar samordna i ett område i ditt hem, är det oftast möjligt att hitta den idealisk för en annan. Vissa tycker om att specifikt välja en dekorativ vas som samordnar väl med det övergripande stil och färger av hela deras hem. De kan visa vas i en glasdörr Kina skåp när den inte används, och arrangera blommor i den för att placera någon annanstans i hemmet ibland.

Det kan vara bäst att inte oroa sig alltför mycket om storlek när man väljer en vas. Om du får färska blommor ofta, kan sedan skapa en samling av dekorativa vaser i olika storlekar vara en bra idé. På så sätt kan du vara beredd på stora buketter genom att välja stora vaser samt en enda blomma genom att plocka en dekorativ knopp vas. Visar en dekorativ vas gruppering kan vara ganska fantastisk och det finns flera olika sätt att göra detta.

Om du vill välja vackra vaser för att samla för att visa dem snyggt i ditt hem, bör du besluta om en möbelstycke för att hålla dem - antingen på ytan eller inuti hyllor eller skåp. Attraktiva dekorativa vas grupperingar kan vara fantastisk i inbyggda bokhyllor och kubliknande rumsavdelare. Om du koncentrerar dig på att koordinera antingen former eller färger av olika storlekar av dekorativa vaser, kommer du sannolikt att uppnå en sammanhållen, attraktiv samling. Ta dig tid att bygga upp din samling med bitar du älskar dock, i stället för att bara lägga vaser som uppfyller en viss form eller färg kriterier.

  • En vas med blommor.