Vad är Underarms Forklift Straps?

May 30

Underarm gaffeltruck remmar är bitar av nylon material som bärs över underarmarna av en person som kommer att flytta en tung post. En del av banden är placerade runt eller under föremålet som ska flyttas och bäraren använder helt enkelt sina underarmar för att lyfta föremålet och bära den. De underarm gaffeltruck remmar utnyttjar lagar hävstång för att hjälpa användaren i att lyfta tunga föremål. Armarna arbetar på samma sätt som gafflarna på en gaffeltruck, så att lyftaren för att balansera lastens vikt mer mot kärnan av kroppen.

Genom att placera vikten på ett objekt närmare mot kroppens centrum eller kärna, är den person kan stadigt lyfta och flytta objekt mycket större vikt än vid lyft utan hjälp av underarmen gaffelbanden. När du flyttar en oversize föremål såsom en stor byrå, är underarm gaffeltruck banden används i varje ände av två personer. Objektet är lätt plockas upp och flyttas av duon, och banden gör objektet mår mycket lättare än den faktiskt är.

Fördelarna med att använda underarm gaffeltruck remmar över konventionella metoder för möbel rörliga är stora. De underarm gaffeltruck remmar främja rätt lyftteknik genom att säkerställa bäraren böjer på knäna istället för på baksidan vid lyft. Använda remmarna förhindrar också skador på golv och trappor, som typiskt är ett problem när man använder en dolly eller kundvagn. Dessutom finns det inget behov av att spänna fast möblerna ner vid användning av underarm truck banden eftersom remmarna hålla möblerna tätt till mover kropp.

Det mjuka materialet i banden förhindrar skråmor och repor till objektet flyttas. Det finns inga hårda ytor för att gnida mot möblerna i motsats till rörliga vagnar och dockor. Kanske bäst av allt, när du flyttar med en lastbil eller släpvagn, finns det ingen anledning att lämna utrymme för packning den rörliga utrustningen. De underarm gaffeltruck remmar kan enkelt vikas och instoppad mellan möbler eller kastas ovanpå lasten. De vadderade manschetter förhindra skador på armarna och ger en bekväm passform för alla storlekar armen. Underarm gaffeltruck remmar gör att flytta en mycket mindre smärtsam upplevelse. Genom att minska lyft insats med så mycket som 66 procent, remmarna bidra till att undanröja de trötta och värkande muskler brukar jämställa med ett rörligt jobb.