Hur kan jag förbättra arbetsplatsen Performance?

October 26

Förbättra prestanda arbetsplatsen är en angelägenhet för många människor, både på ledningsnivå och medarbetarnivå. Om en arbetsplats är effektiv och välskött, produktivitet, kundservice, rykte, och arbetsmoral kan alla förbättras avsevärt. Det är oftast en bra idé att vara på jakt efter nya sätt att förbättra prestanda på arbetsplatsen. Vare genom att öka de anställdas attityder eller äntligen uppdatera en snigel-långsam register, förbättra prestanda arbetsplats kan vara det första steget till ett mer framgångsrikt företag.

De flesta företag är starkt beroende av sina anställda för att få dagliga arbete. Den kontorist, vaktmästaren, golv handledare, och även cafeteria anställda kan alla vara en viktig faktor i hur bra företaget är och hur effektivt det går. Det är viktigt att lyssna noga på återkoppling anställd för att förbättra arbetsplatsen prestanda; eftersom många ingångsnivå och junior arbetare är på bottenvåningen av företaget, kan de vara i det tydligaste positionen att vara ärlig om möjliga förbättringar. Skapa en öppen dialog om förbättringar mellan ledning och anställda kan gå en lång väg mot att förbättra prestanda på arbetsplatsen.

Anställda kan också prestera bättre om deras arbetsplats är en trevlig plats att komma in varje dag. Vid utformningen ett kontor, kan kostnaden bli en huvudfråga, men komforten och moralen hos dem som arbetar där bör inte vara mindre viktigt. Förbättra anställdas moral genom roliga grejer och omtänksamma gester, såsom rena, bekväma pausrum, bonus- och incitamentsprogram, och roliga företagsevenemang som picknick eller vecko lunchtid yogaklasser. De potentiella upsides till ett respektfullt och bekväm arbetsmiljö på prestation kan inte överskattas.

En välstrukturerad utbildning och lärlingsprogram är oerhört viktigt för prestanda på arbetsplatsen. Även i befattningar som kräver branscherfarenhet, kan en ny arbetstagaren inte känna till datorsystem, befäls och arbetsklimatet i en ny arbetsplats. Arbetare kan snabbt börja göra fel om de inte ordentligt utbildade och guidade. Dessutom, när ny teknik slår en industri, försöka ge kurser för att hålla medarbetarna upp farten.

Det finns proffs som kallas effektivitets experter som kan hyras för att hjälpa till att förbättra prestanda på arbetsplatsen. Dessa yrkesgrupper får betalt för att analysera en arbetsplats, identifiera prestandaproblem, och komma med program och förändringar som kommer att maximera effektivitet och prestanda. En chef som ständigt sysselsätter denna strategi för analys, identifiering, och antagande av en bättre politik kanske kan undvika de kostnader och potentiella förbittring över att ta in en utomstående professionell att hantera arbetsplatsen.

  • Att upprätthålla en trivsam arbetsmiljö kan bidra till att förbättra arbetsplatsen prestanda.
  • Desarmera kotterier kan förbättra arbetsplatsen motivation, prestation och moral.
  • Arbetsmoral bidrar till prestations arbetsplatsen.
  • Anställda kan njuta av en vecka lunchtid yogapass.
  • Odla god arbetsplatsetik kan resultera i ökad produktivitet och arbetstillfredsställelse.