Vad är en brandman Workout?

August 1

Den brandman träning är en typ av motion rutin som ursprungligen utvecklades för att hjälpa brandmännen att hålla i toppform inför den fysiska ansträngning som krävs för deras yrke. I motsats till många traditionella styrketräning träning, koncentrerar brandman metoden på uthållighetsträning med hjälp av kettlebells istället för hantlar och skivstänger. Förutom muskelbyggande arbete med kettlebells, brandman träning omfattar generellt intervall konditionsträning. Den lilla mängd utrustning som behövs för en brandman rutin gör det en flexibel träning som är genomförbart i en mängd olika inställningar, från en brandstation till bekvämligheten av ens eget hem.

Istället för att fokusera på specifika muskler eller muskelgrupper, liksom de flesta gym baserad styrketräning träning, ger ett kettlebell träning en full body workout och specifikt riktar kärnan muskelgrupp. Genom att rikta kärnan muskler, förbättrar en brandman träning muskeluppbyggnad medan bränna fett. Som en kettlebell ofta svängde istället lyfts, ger dess användning ett större utbud av rörelse än lyft av en hantel eller skivstång och involverar fler muskelgrupper. Kettlebell övningar utförs ofta står upp för att dra fördel av rörelseområdet kettlebellen medger, inklusive ryck, tryckpressen, och rena rörelser.

Dessutom är kettlebell övningar lätt blandas in i varandra, vilket ger en uthållighet dimension till styrketräning träning. Som ett resultat, en brandman träning, även före separera hjärt arbete, ger en hel del konditionsträning som generellt saknas i en stor del av styrketräning träning. Följaktligen tenderar en kettlebell träning för att bränna mer kalorier än de flesta styrketräning rutiner.

Intervallträning kompletterar en kettlebell träning genom att bränna extra kalorier och bygga muskler genom snabba skurar av hastighet. En brandman träning kommer ofta införliva intervall konditionsträning, såsom vind spurter, för att lägga till i högintensiva, hela kroppen utnyttjande av kettlebellträning. I motsats till förlängt konditionsträning som jogging eller löpning, fortsätter intervallträning för att bygga muskler istället för att bara bränna kalorier. Som allt som krävs för en brandman träning är en eller flera kettlebells, är det en idealisk träning för brandmän i tjänst vid stationen och människor som föredrar att träna hemma.

  • Vind sprinters varierar deras hastighet under en körning.
  • Jogging ger en aerob träning.
  • Den brandman träning infördes först för att hjälpa brandmän hålla formen.