Vad är Pager Anmälan?

June 18

Pager anmälan är ett varningssystem som omedelbart informerar en individ till en ny inkommande meddelande. Sådana meddelanden kan innehålla ett nytt e-postmeddelande, röstbrevlåda, textmeddelande eller ett internt meddelande från en arbetsgivare. Varningar kan skickas till en personlig personsökare, även känd som en personlig sökare, eller kan skickas via en telefonökartjänst.

Trådlösa personsökare, såsom de som används av läkare och annan räddningspersonal, gör det enkelt för arbetstagare att bli kontaktad av arbetsgivare under tider av kritiskt behov. Genom att använda enheter sökare anmälan, är en ljudsignal som skickas till en arbetstagare som sedan kan hämta meddelanden elektroniskt eller kan kalla en levande operatör för mer information om anmälan. Medan de flesta varningar är hörbar, vissa är också tyst och bara har ett blinkande ljus på ökaranordning som indikerar att en ny registrering har anlänt.

Medan många människor är tillgängliga via mobiltelefon, en del också bär ett trådlöst personligt personsökare som ska användas av specifika kontakter. System Pager anmälan om dessa enheter varna en ägare som en ny e-post eller SMS är tillgänglig för hämtning. Vissa småföretagare använder sådana anordningar och system sökare anmälan som ett företag meddelandesystem, särskilt under andra tider än normal kontorstid.

En telefonökartjänst kan också innehålla en option sökare anmälan. Med sådana tjänster, kan en levande aktör får ett inkommande samtal och ta ett meddelande för den avsedda mottagaren. Mottagaren skickas sedan en varning om att ett inkommande meddelande digitalt vidarebefordras till ett återvinningssystem eller att meddelandet är klart att hämtas genom att kontakta levande aktör. Dessa typer av personsökare meddelanden är också till hjälp för små och medelstora företagare, som kunder är alltid hälsade med en levande aktör under ledig tid och samtal kan effektivt screenas enligt deras brådskande.

Ett system personsökarmeddelanden är också inbyggd i nya smartphone-teknik. Använda antingen skjuta eller polling teknik, är en smartphone med användare varnas varje gång en ny e-post anländer i en inkorg kopplad till den handhållna enheten. Sådan teknik är inte bara användbar för e-kontakt, men är användbart för vädervarningar, viktiga nyheter och annan information en person kan prenumerera på via e-post och få en personsökare anmälan så snart en ny uppdatering kommer. På ett liknande sätt, är personsökare också för att indikera ett nytt textmeddelande för viktiga varningar som en användare har prenumererat på.

  • Trådlösa personsökare som används av läkare gör det enkelt att kontakta dem i tider av kritiskt behov.
  • System Pager anmälnings kan varna en smartphone användare till ny e-post.