Vad är en trädgård Tjänsten?

August 13

En trädgård tjänsten är ett företag som har en trädgård och ger gräsmatta vård för en bostad eller företag. Denna typ av tjänst sysselsätter trädgårdsmästare som gör plantering, ogräsrensning, slåtter, och mulching för en fast avgift. En trädgård tjänst kan också göra landskapsdesign för en uteplats, som arbetar med ägare för att skapa en trädgård som visar upp sina hem eller etablering. Beroende på hur stor trädgården tjänsten är, kan de använda flera trädgårdsmästare som att besöka fastigheter på regelbunden basis. Ibland denna typ av tjänster används för att göra varvet arbete för lediga objekt så att varven har en tendens, väl omhändertagna utseende.

En ägare kommer ofta anlita en trädgårdstjänst för att behålla sin egendom, så att de är fria att njuta av det på sin tid utanför. Eftersom den hyrda trädgårdsmästare kommer oroa ogräsbekämpning, gödsling, och bruka jorden, har tid för andra, mindre arbetsintensiva tidsfördriv en upptagen husägare. Trädgårdsmästaren kommer vanligtvis att arbeta nära med en ägare när man planerar en trädgård och kan erbjuda expertråd om jord och växter. De kan också se till att trädgården är skyddade från skadedjur, ordna till stängsel så att plantor kan blomstra utan att bli uppäten eller trampat på.

Vanligtvis denna typ av tjänster kommer också att erbjuda gräsmatta underhåll, inklusive klippning, mulching och gödsling. För villaägare som är bekymrade över miljön, vissa företag erbjuder ekologisk gräsmatta vård. En trädgård tjänsten kommer oftast hand om hela gräsyta, inklusive perenner, lökar, och buskar som gränsar det.

För ett företag kan en trädgård service antar underhåll för hela uteserveringen, inklusive blomma trädgårdar, gräsmattor, eller speciella sittplatser. Denna typ av tjänst gör också städa säsongs upp för att hålla fastigheten snyggt, inklusive blad håva på hösten och borttagning av vinter skräp på våren. De trädgårdsmästare kan också ansvara för vård av krukväxter och små träd inne i byggnaden.

Om ett hem är ledig, kan en trädgård service hyras för att hålla egendomen attraktivt för potentiella köpare. Att ha en välskötta gräsmatta och ogräs gratis trädgården ger hemmet mer curb överklagande, vilket kan innebära en snabbare försäljning. En trädgård service arbetare kan vara ansvarig för att inventera träd på fastigheten och göra arrangemang för avlägsnande av instabila grenar så att de inte faller på huset.

  • Trädgårdstjänster erbjuder ofta klipptjänst.
  • Landskaps lånar curb överklagande till ett hem och kan förbättra dess värde.
  • Trädgårdstjänster kan förbättra ett hem curbvädjan genom att ta bort trädgårdsavfall.
  • Trädgårdsmästare kan hyras för att ta hand om ogräsrensning.