Vilka är de olika typerna av aluminium staket paneler?

February 15

Aluminium staket paneler är en lätt, billigare alternativ för omkrets stängsel, vilket gör en byggare för att skapa en omkrets runt en gård, pool, trädgård, eller annat område. Även aluminium staket paneler är inte lika stark som stålplåtar eller järn, de är lätta att installera, attraktiv, resistent mot korrosion, och effektivt för att förebygga oönskade gäster från att komma in ett område eller på att hålla barn och husdjur i en uppsättning område. Aluminium staket paneler finns i en mängd utföranden som ofta efterliknar de gemensamma mönster av annat stängsel material såsom järn, även om de flesta konstruktioner med två eller tre horisontella balkar flätade med flera vertikala stolpar.

Eftersom aluminium staket paneler används ofta för att skapa en omkrets runt en i-marken pool, måste panelerna uppfylla pool föreskrifter. På många ställen innebär detta panelerna måste vara åtta meter hög (2,43 meter) eller högre. Panelerna kan fästas på aluminium inlägg, eller inlägg som görs av andra material som trä, stål eller järn, och privatliv staket screening kan fästas på aluminium staket för att förbättra skyddet av privatlivet och minska sol bländning. De flesta aluminium staket paneler som används för bassänger har en enkel design, men mer genomarbetade mönster finns till ett högre pris. Panelerna är oftast svart, men andra färger är ibland tillgängliga; bortsett från svart, vit är den vanligaste färgen för aluminium staket paneler.

Mer komplicerade konstruktioner kan härma utseendet på smidesjärn, vilket är järn som har arbetat för hand i iögonfallande vändningar eller former. Aluminium är ofta gjutna i stället arbetat för hand; denna process tar mycket mindre tid, att hålla kostnaderna för panelerna ner. Aluminium stängsel kan därför skapa utseendet av dyrare skivmaterial utan att driva upp priset. För verandor och däck, aluminiumpaneler fungerar bra, och paneler kan köpas agera specifikt som räcken ner en trappa. I främre varven, är en aluminiumgrind en gemensam accent till stängslet, och särskilt utformade paneler kan köpas för att användas som en grind.

Vissa aluminium staket paneler kan funktionen interna stöd som stärker aluminium ytterligare, vilket gör det mer lämpligt för viktbärande ändamål. En innervägg i huvudsak gjuts inuti torget aluminiumrör, lägga armering till färdig produkt. En sådan konstruktion kan bidra till att förhindra stängslet blir böjda eller på annat sätt skadas, även om aluminium tenderar att buckla ganska enkelt. Till skillnad från stål, som kan böjas tillbaka på plats, är mer sannolikt att knäppa än böj, gör reparationer svårare aluminium.