Vad är Employee Ersättning?

April 16

Det är ibland nödvändigt för en anställd att ådra vissa utgifter för att bedriva verksamhet på en daglig basis. Att köra en egen bil för att köra företagets ärenden eller göra säljsamtal är ibland nödvändigt, men det kan vara en kostsam kostnad om en anställd har att betala för det på egen hand. Från tid till annan, kan individer också behöva köpa kontorsmaterial eller plocka upp material för en kampanj eller ett projekt och använda personliga medel för att betala för artiklarna. När dessa typer av kostnader uppstår, de flesta företag erbjuder personal ersättning.

Förutom konkreta inköp affärs, lokala resekostnader ofta med på en kostnad rapport för medarbetarnas ersättning. Ersättning för körsträcka, parkeringsavgifter och liknande kostnader kvalificerar oftast. Likaså out-of-town affärsresor är också ofta återbetalas. Erlägges såsom flyg, taxi åkattraktioner, gratifikationer, hyra bil kostar, hotell boende, och äta ute på restauranger kan alla täcks arbetsgivares kompensationsplan.

De anställda bör göra det en punkt för att förstå politiken den anställde ersättning innan spendera några av sina egna pengar, dock. Ett företag har oftast särskilda kriterier på plats som beskriver vad utgifterna en företagare är villig att täcka. Många kostnader måste godkännas i förväg för att hindra människor från att göra obehöriga köp, till exempel en ny skrivbord, och sedan väntar ett företag att betala för det.

Eftersom företagare brukar ställa interna budgetar, kan dyra objekt som inte är godkända placera en enorm börda för ett företags ekonomi. Människor som inte följer personalersättningspolitiken sannolikt har sina önskemål om återbetalning minskat. Detsamma kan också vara sant för orimliga telefonkostnader eller andra kostnader som överstiger en acceptabel ersättning.

I slutet av varje månad, är anställda vanligtvis krävs för att ge sina chefer med förda räkningar. Denna standardiserad form är där en individ listar normalt alla kostnader för intäkt han uppstått under månaden. Han bör innehålla orsaken till finansiella insatser och alla tillhörande jobbnummer eller andra indikatorer när det gäller en viss klient eller projekt.

Alla de motsvarande intäkterna samlats under hela månaden ska bifogas ansökan den anställde ersättning. Dessutom bör eventuella skriftliga tillstånd också lämnas in för verifiering av pre-godkända, legitima kostnader. Innan du slår i rapporter och kvitton, är det klokt att anställda att göra kopior av allt i fall arbetsgivarens pappersarbete går förlorade eller missriktad.

  • Anställda kan behöva lämna in bränsle och andra intäkter för att kontrollera att företagets pengar spenderades på transportkostnader.
  • Flyg är en kostnad som ersätts till anställda för resor jobbrelaterade.
  • Vissa företag tillåter anställda att hävda telefonkostnader som återbetalningsbara utgifter.