Vad är en LED Cap?

June 18

En LED cap är en baseball-stil lock med en inbyggd Ijusemitterande diod (LED) ficklampa. LED lock skiljer sig från LED pannband eller klämmor eftersom ficklampan i en LED-cap är en integrerad del av brädden eller visir. Batteriet för en LED cap brukar finnas i front svettband på mössan. För att spara utrymme och minska den totala vikten på hatten, den vanligaste typen av batteri som används är en klocka batteri, eller knappceller.

LED cap har sitt ursprung i gruvarbetare strålkastaren. Strålkastaren är en typ av ficklampa som kan fästas på en hjälm eller en hjälm. Denna typ av ficklampa är populär mekanik, sök och räddningspersonal, militär personal och gruvarbetare.

Det primära syftet med en LED-lock är att tillåta någon att arbeta eller se i ett mörkt område utan att behöva hålla en ficklampa. Denna typ av hatt är speciellt användbar för mekanik, jägare och campare. För mekanik, är hatten användbart när peering i dåligt upplysta områden av motorer och undersidan bilar. En LED cap kan vara till nytta för en husbil när han eller hon försöker att tälta i mörkret. För jägare, kan de olika färgade lampor i vissa av dessa LED bollen caps hjälpa till att spåra skadade djur.

LED finns i en mängd olika färger. LED hattar kan utnyttja den sort att ge hattar som är skräddarsydda för specifika ändamål. Rött ljus, till exempel, används ofta av människor som tycker om spårning och naturliv på natten. Lampor som är röda används eftersom de är mindre skadliga för en persons mörkerseende. För jaktändamål, kan gröna lampor eller blå lampor användas för att göra blodspår mer synliga i mörkret.

Mest LED hattar görs så att ficklampan systemet är så osynlig som möjligt. Detta innebär att lamporna, det ledningar, switchen och batteri integreras in i tyget på mössan själv. Detta ökar inte bara det estetiska överklagande av hatten, det gör det också mindre skrymmande när LED ficklampor inte behövs.

Bortsett från integrerade ficklampor, finns det också separata LED ficklampor avsedda att fästa till brädden av nästan alla typer av baseball-stil cap. Dessa visir lampor är oftast klippt till brädden av en icke-LED locket och kan tas bort när de inte används. Överklagandet av den här typen av belysningssystemet är att det är oftast billigare än ett integrerat system, och det kan användas med alla brätten hatt.