Motorola Atrix Cheat Sheet

July 21

Huvudskärmen på Atrix 4G smartphone kallas hemskärmen, men inte allt du har laddat på telefonen kan visas på bara en skärm. Det finns faktiskt sju hemskärmar att välja mellan på Atrix 4G:

Motorola Atrix Cheat Sheet

Mjuka Knappar på Atrix 4G Smartphone

Den Atrix 4G har fyra funktionsknappar, som finns nedanför pekskärmen. Dessa är de knappar du kommer att använda det mesta på din nya smartphone. Följande tabell ger dig en titt på vad knapparna ser ut, vad de heter, och vad som krävs för att få dem att utföra sina planerade åtgärder.

Motorola Atrix Cheat Sheet

Atrix 4G Smartphone Touchscreen Operations

Dina fingrar - och lite know-how - är allt du behöver för att utföra en mängd olika dag till dag verksamheten på din Atrix 4G pekskärm. Med bara en touch, här är vad du kan göra med dig Atrix smartphone:

Åtgärd Hur man gör det
Tryck I denna enkla operation, röra dig på skärmen. Generellt, du vidrör ett föremål, till exempel en programikon, en knapp, eller en kontroll (till exempel en manick som du använder för att skjuta något runt).
Dubbeltryck Peka på skärmen på samma plats två gånger. Dubbel avlyssning kan användas för att zooma in på en bild eller en karta, men det kan också zooma ut. På grund av den dubbel kranen dubbla natur, kommer du förmodligen hitta dig själv med hjälp av smärtan eller spridning operation istället.
Lång-tryck Peka och håll en del av skärmen. Vissa operationer på Atrix 4G, som att flytta en ikon på hemskärmen, börja med en lång press.
Svep Börja med fingret på ett ställe och sedan dra den till en annan plats. Vanligtvis swipes är upp, ner, vänster eller höger, som flyttar material som visas i den riktning du dra fingret. Swipes kan vara snabba, flick-liknande åtgärder, eller de kan vara långsam. Denna operation är också känd som en snärt.
Nyp Börja med tummen och ett finger åtskilda, och sedan föra dem samman. Effekten används för att reducera en bild eller en karta. Den nypa används för att zooma ut.
Spread I motsatsen till en nypa, börjar du ut med tummen och ett finger tillsammans och sedan sprida dem. Effekten används för att förstora en bild eller en karta. Spridningen används för att zooma in.
Rotera Placera två fingrar på skärmen och vänd dem runt en central punkt som om du vänder ett kombinationslås.

Atrix 4G Smartphone knep för att Remember

Du kan utföra flera grundläggande åtgärder med bara din röst eller fingrar på din Atrix 4G pekskärm. Tänk på din dagliga verksamhet med dessa smartphone alternativ:

 • Dikte! Du kan tala i telefonen som ett effektivt, snabbt alternativ till att använda tangentbordet på skärmen.
 • Använd Swype-tangentbord för snabb textinmatning.
 • Håll en tangent på multitouch tangentbord för att bekräfta att dina knubbiga fingrar har valt rätt karaktär.
 • Snabbt sätta Atrix 4G i vibration läge genom att trycka på Volym ned-knappen tills telefonen jiggles.
 • När du är på telefonen, tryck på strömbrytaren för att låsa telefonen och stänga av pekskärmen.
 • Efter initialt att röra fingret på skärmen, använd förstoringsglas för att exakt flytta sedan markören.
 • När du hämtar uppdateringar eller nya program, eller för snabbare surfning, aktivera Atrix 4G Wi-Fi. Detta trick är särskilt användbar i områden där 3G eller 4G trådlöst inte är tillgänglig eller för att undvika uppgiftstillägg.
 • Använd Sök mjuka knappen för att leta efter objekt på telefonen, på internet, eller i ett visst app.

Atrix 4G Smartphone Hjälp och support

Om du någonsin råkar befinna dig i riktigt allvarliga telefon problem, här är några av de betrodda ställen att vända sig till för att få hjälp med din Atrix 4G smartphone.

 • Motorola - (866) KÖP-MOTO, vilket är (866) 289-6686
 • Atrix 4G supportforum
 • AT & T - 611 (från din Atrix 4G)
 • Googles support
 • Market Android stöd