Vilka är de bästa tipsen för att anställa en Camper Van?

July 27

Anställa en husbil kan vara ett attraktivt koncept på grund av kostnaderna och användarvänlighet, men det är viktigt att tänka på ett antal faktorer som relaterar både till husbilar och reser i rekreationsfordon (RVs). Den viktigaste faktorn att tänka på när man väljer en husbil är storleken och layout, eftersom det måste vara tillräckligt sovplats för antalet personer. Andra bekvämligheter, såsom inbyggda dusch och generatorer, bör också övervägas. Förutom själva fordonet, är det viktigt att tänka på resan när hyra en husbil. Det kan vara en bra idé att bekanta sig med de lokala lagar angående primitiva camping och göra Camping bokningar i god tid under högsäsong.

Husbilar ofta kallas B-husbilar, och de är i huvudsak modifierade bilar. Eftersom dessa fordon tenderar att ha en liknande fotavtryck till omodifierade, stor skåpbilar, är det oftast lättare att manövrera dem genom städer och i trafiken, och de kan ofta parkeras i vanliga utrymmen. Alla dessa faktorer kan göra att hyra en husbil en attraktiv idé att människor som saknar erfarenhet av fritidsfordon, även om det fortfarande finns viktiga faktorer att beakta.

När hyra en husbil, är det en bra idé att välja en interiör som kommer att fungera bra för de människor som ska använda den. De flesta husbilar har sovplats för upp till fyra personer, även om vissa kan passa sex eller mer. Inredning sovutrymme är viktigt om det finns någon chans för regn eller annan dåligt väder, även om dessa små husvagnar saknar oftast mycket dagtid livsrum.

En annan viktig punkt att tänka på när hyra ett husbil är en försäkring. Personlig försäkring sträcker ofta uthyrningsfordon, även husbilar kan bli mycket dyrt och kan överskrida gränserna för vissa politikområden. Det är en bra idé att kontrollera om en personlig politik kommer att täcka hyres fordonet, och det kan vara klokt att skaffa kompletterande försäkring, särskilt i länder där många av de andra förarna är oförsäkrade.

I de flesta europeiska länder är det lagligt att dra en husbil i någon parkeringsplats och bo natten. Vissa länder har lagar mot detta förfarande, och vissa kommuner har sina egna regler. Många städer i USA har förbud mot denna typ av primitiva övernattning, som ibland kallas boondocking. Innan du reser genom ett område, är det en bra idé att kontrollera om det är tillåtet att campa i icke-camping områden. Campingplatser vanligtvis inte kräver reservationer, även om de fyller ofta upp i god tid under högsommarmånaderna.

  • En stor husbil kan vara ett klokt val för små familjer som är på väg in i den stora utomhus.