Vilka är de bästa tipsen för Chain staket Installation?

May 28

Kedja länk staket är en av de bästa stängsel alternativ för säkerhet, och medan dessa stängsel är inte den mest visuellt tilltalande, de är långvariga och bildar en effektiv barriär. Kedja länk staket installationen är inte svårt, men det kräver tålamod och en hel del planering. Innan du installerar stängslet, titta på flera olika staket alternativ och kom ihåg att ett staket gjorda av tunnare metaller blir billigare men svagare. Tjockare metaller blir dyrare men kommer att hamna varar betydligt längre. När installationen kedjelänk staket börjar, börja med att installera hörnstolparna och mäta resten därifrån.

Spendera lite tid att se toppar av alla inlägg är ännu. Om gården är ojämn, kommer vissa inlägg måste grävas ned djupare än andra; detta steg kommer att göra kedjelänk staket installation mycket enklare och kommer att göra stängslet ser jämnare när du är klar. Efter hörnstolparna har installerats, mäter noggrant för att säkerställa de andra inlägg placeras jämnt och i linje med hörnen. Gräva placera sina hål som sträcker sig nedanför frostlinjen så det härdade betongen inte kommer att vara benägna att spricka eller uppåtgående rörelse. Hålen ska vara bredare nedtill än upptill så frosten pressar betongen ned och fäster det på plats, istället för att skjuta den uppåt ur marken.

Nästa steg i kedjan länk staket installation hälla betongen ordentligt. Betongen bör sträcka över marken något så regnvatten eller annan fukt inte samlas ovanpå betongen, vilket orsakar sprickbildning senare. Se till att hålen som kommer att acceptera betongen grävs tillräckligt långt bort från tomtgränsen att de inte kommer att sträcka sig in i en grannes gård. När betongen hälls, låt den torka i en till två dagar innan du installerar kedjelänkarna. Installera för tidigt kan orsaka stolparna att luta, vilket orsakar slapp i kedjelänkarna.

Kedja länk staket installationen görs på rätt sätt genom att dra kedjelänkarna tätt från post till post. Om kedjelänkarna inte dras tätt nog kommer stängslet börjar sag efter gång, vilket gör luckor att bilda. Gör en sista kontroll för att se till att stängslet är precis där det ska vara; om det inte är, gräva upp stolparna och börja om. De initiala mätningar som gjordes före installationen började bör förhindra detta steg från att vara nödvändigt, men om ett problem inte uppstår, ta hand om det omedelbart för att undvika gränstvister.

  • Kedja länk staket Materialet är av galvaniserat stålnät som bör invävda i ett jämnt rutmönster.