Vilka är användnings för bakpulver i vatten?

September 9

Bakpulver i vatten kan användas för rengöring, ta bort matt från silver och exfolierande. Det används också som ett botemedel mot matsmältningsbesvär, men det finns oro för säkerheten om att konsumera natriumvätekarbonat. Bakpulver är en extremt billig renare, men det är viktigt för människor som använder den för rengöring för att komma ihåg att även om det är slip nog att ta bort många fläckar, det som inte dödar bakterier.

När de kombineras med vatten, bakpulver blir en pastaliknande rengöringsprodukt. Det är slip nog att rengöra de flesta köksmaskiner, badkaret, toalett, och räknare. Bakpulver och vatten enbart är en pålitlig renare, men det behöver inte döda bakterier. Att rengöra kylskåp, dörrknoppar och andra områden i hemmet som behöver sanering, en lösning av vatten och vinäger kan användas. Vissa människor också använda bakpulver som en sköljning för grönsaker och frukt, men det rekommenderas inte eftersom det inte är mycket effektivt och kan lämna rester på maten.

En annan användning för bakpulver i vatten är som en metod för fastställande av skamfilat silverföremål. En reaktion mellan silver och kemikalier i luften leder mattas, men bakpulver kan vända skadan. Fördelen med att använda denna metod snarare än kommersiellt tillgängliga poler är att det faktiskt fixar silvret, föra den tillbaka till sitt ursprungliga skick. Andra poler ibland fysiskt avlägsna matt, vilket innebär att en del av silver objekt är förlorad för alltid.

Vissa människor föreslår att du använder bakpulver som ett botemedel för matsmältningsbesvär, men säkerheten för denna lösning är i fråga. Medan denna lösning har potential att fungera, finns det ett par skäl varför denna behandling är komplicerad. Många vanliga smärtstillande och over-the-counter läkemedel kan irritera magen när de kombineras med bakpulver. Dessutom innehåller föreningen en stor mängd natrium, vilket kan ha negativa hälsoeffekter för vissa människor.

Ett annat sätt bakpulver i vatten kan användas är som en peeling kropp produkt. Den abrasiveness bakpulver kan användas för att ta bort döda hudceller från kroppen, och det är bra och grynig, vilket är en optimal struktur för en exfolierar. Enda vanligaste rapporterade Nackdelen med att använda denna produkt är att den kan irritera huden eller lämna den för torr, men det är vanligt med de flesta exfolierande.

  • Bakpulver i vatten kan användas som en exfolierande kroppsprodukt.
  • Gemensamma områden kontakt, såsom dörrhandtag eller handtag, bör rengöras regelbundet.
  • Bakpulver i vatten kan användas som ett botemedel mot matsmältningsbesvär.
  • Bakpulver och vatten blandas samman för att bilda en pasta kan användas som en naturlig tandkräm.
  • Jar och en skopa med bakpulver (natriumbikarbonat).
  • Bakpulver används ibland som en sköljning för frukt och grönsaker, men det är inte särskilt effektivt.