Hur väljer jag det bästa Pool Installatörer?

December 5

Den konstruktion och installation av en pool är mycket som alla andra stora hem förbättring projektet. Processen innebär shopping för olika typer av pooler, jämföra priser och installationsmetoder, och att veta vem som kommer att installera samt service av poolen. Pool installatörer, ungefär som andra entreprenörer, är en dime ett dussin i vissa områden, men det bästa sättet att välja den rätta är att göra din konsument läxor.

Installera en pool kan vara en svår process, men det finns lika mycket arbete som krävs för att upprätthålla en pool efter inbyggnad som i färd med att köpa en. Professionella pool installatörer med kunskap och erfarenhet kommer att kunna spara husägare tid och pengar i det långa loppet. Förutsatt att du inte är en husägare med oändlig kunskap om pool utformning, struktur och underhåll, med hjälp av en entreprenör med erfarenhet och kunskap är viktigt. Dränering, vattenflöde, kommunala koder, och elledningar är bara några aspekter av pool installation som måste beaktas. Låta en expert hantera detaljerna är mycket bättre än att anta detaljerna har omfattats av en amatör.

Det finns generellt två sätt att ha en pool installerad. Den första är att ha det byggdes av en pool och spa-återförsäljare / återförsäljare. Besök området pool byggare och begära tre eller fyra uppskattningar skriftligen. Under processen, be en representant för företaget att förse dig med information om hur länge theyâ € ve varit i branschen, vilken typ av erfarenhet som de och deras swimmingpool installatörer har och vilka professionella organisationer de tillhör. Andra överväganden inkluderar huruvida de serva vad de säljer och bygger och vilka typer av garantier ingår.

En annan vanlig väg till poolen installationen är att köpa en pool från en återförsäljare och använda en av deras rekommenderade leverantörer eller hitta din egen pool installatörer. Detta är oftast situationen husägare stöter när du handlar för ovan mark pooler. Många återförsäljare säljer poolerna, men don € t anställa pool installatörer. Istället de hänvisar kunder till underleverantörer. Konsumenterna bör göra lite forskning om potentiella installatörer och bör också vara säker på om installatören eller återförsäljaren tillhandahåller garantin. Var försiktig med pool installatörer som också utför allmänna landskapsarkitektur, eftersom de sannolikt mindre erfaren än företag vars huvudsakliga verksamhet är poolinstallation.

Som med de flesta stora projekt hem förbättring, pool installationen är en köpare akta situation. Göra adekvat konsument forskning om företag och deras produkter innan de undertecknar ett kontrakt är bara sund affärsmässighet. Yrkesorganisationer som The Association of Pool och spa Professionals och Better Business Bureau är bra ställen för att avslöja de bästa pool och spa installatörer och återförsäljare.

  • Att få flera skriftliga bedömningar är ett steg i att hitta den bästa poolen installatör.
  • Det rekommenderas att pool entreprenörer certifieras av Association of Pool och spa Professionals.
  • Spa och pool återförsäljare kan erbjuda pool installationstjänster.
  • Vissa pool byggare och installatörer är specialiserade på rena, moderna design.