Vad är några utomhusaktiviteter i Little Rock, Arkansas?

December 10

Inte överraskande för en stad uppkallad efter sin berg bluffar, det finns många olika utomhusaktiviteter i Little Rock, Arkansas. År 1722, efter att ha lämnat Mississippifloden, franska upptäcktsresanden Jean Baptiste Benard de La Harpe namngav de första berg bluffar han såg "La Petite Roche" eller "little rock." Namnet återstod för denna huvudstad, som också är den största staden i Arkansas. Parker som Riverfront, Murray, Burns, Kanis, Pinnacle Mountain, och kratern av diamanter erbjuder massor av utomhusaktiviteter i området.

Crater of Diamonds State Park, i Murfreesboro, erbjuder en av de mest populära och unika aktiviteter i denna region. Parken har den enda diamantgruva öppen för allmänheten i världen där avslappnade gruvarbetare kan hålla vad de hittar. Många olika färger av diamanter har hittats här, med vitt, gult och brunt är den vanligaste. Garnet har ametist, hematit, peridot, jaspis och kvartskristall också påträffats i parkens sökområde. Andra utomhusaktiviteter i Crater of Diamonds State Park inkluderar camping, spelar i en gruv-tema vatten park, och fiske efter stora mun bas, braxen och havskatt.

Det finns ett stort antal av stadens parker i eller i närheten av Little Rock, och alla är mindre än en 30 minuters bilresa från staden. Pinnacle Mountain, i Roland, är en statlig park som är känd för aktiviteter såsom camping, vandring och fågel-och djurliv tittar på. Kanis Park är populärt för skateboard, jogging, cykling, basket, softball, och tennis.

Människor som idé om utomhus kul inkluderar nöjesparker och lekplatser kanske vill överväga att gå till Burns Park. Detta är ett välkänt, stort kommunala park som har en nöjespark, lekplatser och en vattenrutschbana, samt badminton domstolar och tennisbanor. Burns Park har också en softball fält, en minigolfbana och en skiva golfbana.

Friluftsliv i Little Rock nära floden Arkansas inkluderar både Murray Park och Riverfront Park. Riverfront Park, mitt i centrum, har många stigar och gångvägar, medan Murray Park har två lekplatser. Murray Park är också känd för utomhusaktiviteter som fiske och fotboll spelar.

  • Little Rock Kanis Park erbjuder basketmatcher.
  • Jogging är en populär aktivitet i Little Rock.
  • Little Rock har nöjesparker, inklusive Burns Park.
  • Cykling är populärt i Little Rock.
  • Little Rock är den största staden i delstaten Arkansas.
  • Kanis Park i Little Rock erbjuder skateboard.
  • Little Rock är en kort resa bort från de karga Ozark Mountains.
  • Badminton domstolar finns på Burns Park i Little Rock.